Σάλος από το ναζιστικό χαιρετισμό στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας

Σάλος από το ναζιστικό χαιρετισμό στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας | tlife.gr

Άφωνοι έμειναν οι παριστάμενοι από όλες τις παρατάξεις με την κίνηση του δημοτικού συμβούλου. Τα αίματα είχαν … ανάψει από νωρίς. Ο Ν. Μιχαλολιάκος της “Χρυσής Αυγής” από την αρχή διαφωνούσε να γίνει θέμα συζήτησης η απαγόρευση της αντιρατσιστικής συναυλίας στον Άγιο Παντελεήμονα από μέλη ακροδεξιών οργανώσεων και κατοίκους το περασμένο Σάββατο.

Μια φράση του Παναγιώτη Μπέη που σύμφωνα με τα Νέα παρατήρησε ότι ο κ. Μιχαλολιάκος συνοδευόταν από οκτώ άτομα ήταν αρκετή για να ξεσπάσει καυγάς.

Ο κ. Μιχαλολιάκος απάντησε:

“Είμαι άνδρας. Συνοδεύομαι από έναν-δυο φίλους. Δεν ξέρω γιατί γελάνε οι κυρίες απέναντι, ενώ αποκαλούν την Κωνσταντινούπολη, Ισταμπούλ” και συνέχισε επιτιθέμενος σε όσους αντέδρασαν στις κινητοποιήσεις και τα επεισόδια στον Άγιο Παντελεήμονα λέγοντας:

“Οι κάτοικοι δεν ήθελαν να διεξαχθεί η συναυλία» και πρόσθεσε: «Καληνύχτα σας. Να χαίρεστε τους Πακιστανούς και τους Μπαγκλαντεσιανούς, που τους κάνατε Ελληνες και σας ψηφίσανε”.

Στη συνέχεια, ο Π.Κωνσταντίνου από την παράταξη ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποκάλεσε τον κ.Μιχαλολιάκο “φασίστα” και εκείνος φεύγοντας απάντησε με ναζιστικό χαιρετισμό, προκαλώντας την αντίδραση των άλλων παρατάξεων.

Σημειώνεται οτι όσοι συνόδευαν τον κ. Μιχαλολιάκο φορούσαν μαύρα δερμάτινα μπουφάν, δείχνοντας σαφώς την… ιδιότητά τους και επευφημούσαν τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής για τα όσα είπε και έκανε μέσα στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου…

Δες το βίντεο

READ more