Body positive! Αν έχεις ραγάδες στο σώμα σου, τσέκαρε εδώ!

Οι ραγάδες είναι ένας μπελάς που απασχολεί τις περισσότερες από εμάς. Θα σου πω, όμως, το εξής: για τις ραγάδες δεν υπάρχει εύκολη λύση. Αντίθετα, αν έχεις ραγάδες και θέλεις να βρεις λύση θα πρέπει να κάνεις κάποια ακραία πράγματα όπως αυτό που κάνουν οι Βραζιλιάνες (βλ. tattoo πάνω στις ραγάδες τους).

Όμως, αν θέλεις να ακολουθήσεις την συμβουλή μου, το πιο σωστό πράγμα που πρέπει να κάνεις σε σχέση με τις ραγάδες σου ή τις όποιες ατέλειες στο σώμα σου, είναι να τις αντιμετωπίσεις θετικά! Η 21χρονη Cinta Tort Catró είναι καλλιτέχνιδα από την Βαρκελώνη η οποία αποφάσισε να κάνει τέχνη πάνω στις ραγάδες ζωγραφίζοντάς τις με διάφορα χρώματα: “Δεν ένιωθα πάντα άνετα με τις ραγάδες μου. Αυτό που εννοώ είναι ότι δεν ένιωθα πάντα άνετα με το σώμα μου. Με το πέρασμα των χρόνων ανακάλυψα ότι αν δεν δεχόμουν οτιδήποτε είχε να κάνει με το σώμα μου, τις ραγάδες μου, την τριχοφϋια, δεν θα με αγαπούσα ποτέ!”, είπε η ίδια στο Popsugar.

Η ίδια δηλώνει… artivist (art+ activist) και από τότε που αντιλήφθηκε την απήχηση που έχει αυτό που κάνει, άρχισε να το κάνει και πιο εντατικά.

Και δεν είναι απαραίτητο να αρχίσεις να ζωγραφίζεις διάφορα πάνω στο σώμα σου για να σου αποδείξεις πως σε αγαπάς. Απλώς κάνε pampering στον εαυτό σου. Και καν’το εντατικά! Και κάτι ακόμη: φόρεσε το μαγιό σου με αυτοπεποίθηση!

Read More

And More