Σάλος με Ιερέα και τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες στα social media – Τι απαντά ο ίδιος στο T-live

Έντονες αντιδράσεις με τον Ιερέα από την περιοχή των Σερρών, ο οποίος το τελευταίο διάστημα πόζαρε για αποκαλυπτικές φωτογραφίες στο instagram.

Ο ίδιος διατηρούσε ένα προφίλ από το οποίο τίποτα δεν πρόδιδε τον ρόλο του ως Ιερέα και το οποίο αποφάσισε να κατεβάσει από το διαδίκτυο μετά τον σάλο που ξέσπασε. Τις επόμενες μέρες ο Ιερέας θα περάσει από απολογία στη Μητρόπολη Σιδηρόκαστρου.

Περισσότερα αποκάλυψε το μεσημέρι της Πέμπτης στο T-live και η δημοσιογράφος Ειρήνη Πεϊβάνη. Η εκπομπή επικοινώνησε με τον Ιερέα ο οποίος δήλωσε πως δεν μετανιώνει για το προφίλ που δημιούργησε στο instagram και για το οποίο βρήκε αρκετούς υποστηρικτές οι οποίοι έσπευσαν να τον ακολουθήσουν.

«Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει. Ποτέ δεν ενοχλήθηκε κανείς από αυτό. Δεν είναι μία «φωτοστιγμή»; Η «φωτοστιγμή» είναι ένα μέρος μέσα στον χρόνο. Όλη μου η ζωή δεν είναι αυτό. Δεν με πειράζει που έχει προκληθεί ο σάλος. Δεν με ενοχλεί γιατί μέσα από αυτό θα βγει κάτι καλό και για τους κληρικούς τους υπόλοιπους, γιατί είναι πολύ δύσκολο, ειδικά για εμάς που είμαστε στην επαρχία, το ότι δεν έχουμε ανθρώπους γύρω μας», είπε αρχικά ο Ιερέας στο T-live

Και συμπλήρωσε: «Η ενασχόληση με τα social media βοηθάει. Δεν είπα ποτέ ότι τις φωτογραφίες τις τράβηξα για χάρη κάποιου συγγενικού μου προσώπου. Οι περισσότερες φωτογραφήσεις έγιναν με τον γιο μου που είναι γυμναστεί και ξέρει από αυτόν το χώρο. Μου αρέσει αυτό το πράγμα με τις φωτογραφίσεις, δεν το αρνούμαι, διαφορετικά θα έλεγα ψέματα»

«Τον λογαριασμό στο Instagram τον απενεργοποίησα μετά τον θόρυβο. Παρά τα αρνητικά σχόλια έχω δεχτεί και πολλά μηνύματα συμπαράστασης. Έχω κληθεί σε απολογία να αναφέρω γιατί είχα λογαριασμό Instagram και ποιος ήταν ο σκοπός αυτού του πράγματος», κατέληξε.

Δες το παρακάτω βίντεο με τις δηλώσεις του Ιερέα στο T-live:

Read More

And More