Σάλος με τα σκουπίδια που μάζεψε η οικογένεια του Will Smith στους Αντίπαξους – Τι απαντά ο Δήμαρχος

Η κόρη του Will Smith, Willow Smith, αποφάσισε να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης στα νησιά του Ιονίου. Μέσα από τις φωτογραφίες της που αναρτούσε στα social media εκθείαζε τα νησιά και τις ομορφιές της Ελλάδας. Η Willow όμως ήρθε αντιμέτωπη με μια άσχημη εικόνα, που δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Τα σκουπίδια, τα νεκρά ζώα και η παραμελημένη φροντίδα των Αντιπαξών “διακοσμούσαν” τις παραλίες. Η ίδια σε συνεργασία με τους φίλους και την οικογένειά της καθάρισαν την παραλία, μαζεύοντας σακούλες σκουπιδιών.

Η ίδια δήλωσε στα social media: “Δεν άντεξα να βλέπω αυτές τις όμορφες παραλίες στην Ελλάδα με σκουπίδια. Είδα γλάρους, νεκρούς από μικροσκοπικά πλαστικά αντικείμενα και άλλα μη βιοδιασπώμενα υλικά… Ακόμη πέθαιναν επειδή έτρωγαν ψάρια που είχαν καταπιεί αυτά τα πλαστικά. 4 πανέμορφοι άνθρωποι μαζί με τη μητέρα μου κι εμένα συγκεντρώσαμε 22 σακούλες σκουπιδιών γεμάτες πλαστικά και απορρίμματα, από τις 3 παραλίες στους Αντίπαξους”.

Ο δήμαρχος Παξών, Σπύρος Βλαχόπουλος, μίλησε στην εκπομπή Tatiana Live και υποστήριξε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να είναι αληθές και πως η οικογένεια του ηθοποιού πήγε “στην πιο απρόσιτη παραλία”.

“Στους Παξούς και στους Αντίπαξους αθροιστικά πρέπει να υπάρχουν πάνω από 100 παραλίες μικρές και μεγάλες. Από όλες αυτές τις παραλίες, κατά σύμπτωση, η δεσποινίδα Smith, πήγε στην πιο απρόσιτη που υπάρχει, στη βορειοδυτική ακτή των Παξών, που έχει μέτωπο στην Αδριατική. Όπως ξέρετε οι παραλίες που είναι ανοιχτές στο πέλαγος μπορούν να γεμίσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή σκουπίδια, αφού στην Αδριατική υπάρχουν νησίδες από σκουπίδια που επιπλέουν και μπορεί να παρασυρθούν ανά πάσα στιγμή από τον καιρό”.

Ο ίδιος συνέχισε: “Επειδή έχω εικόνα πολύ πρόσφατη του νησιού καθώς εγώ κάθε δεύτερη, τρίτη μέρα πηγαίνω στους Αντίπαξους με ένα ταχύπλοο που έχει ο δήμος για να μεταφέρουμε σκουπίδια από ένα λιμανάκι που έχει εκεί, και ελέγχουμε και τις ακτές. Από τον περίπλου του νησιού δεν έχουμε συγκεντρώσει ποτέ πάνω από 6-7 σακούλες. Πώς είναι δυνατόν η κοπέλα αυτή, από μία παραλία, την οποία από τις φωτογραφίες δεν μπορώ να προσδιορίσω το πού είναι ακόμη και εγώ που είμαι γέννημα θρέμμα πώς γίνεται να μάζεψε 22 σακούλες. Πού βρήκε 22 σακούλες; Είναι απίστευτα υπερβολικό αυτό το νούμερο!”

Read More

And More