Σάλος με τον πρωταγωνιστή του “Μόνος στο Σπίτι” – Διαψεύδει πως εθίστηκε σε ναρκωτικά

Σάλος έχει προκληθεί με τον πρωταγωνιστή της ταινίας “Μόνος στο Σπίτι”. Ο λόγος για τον Macaulay Culkin που γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο του πιτσιρικά που τα έβαλε με τους κλέφτες και πέρασε τα Χριστούγεννα μόνος στο σπίτι και ο οποίος φαίνεται πως έχει εθιστεί στα ναρκωτικά.
Ο μικρός μπόμπιρας μεγάλωσε και σίγουρα η εξέλιξη του δεν είναι αυτή που θα περίμεναν οι περισσότεροι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο 31χρονος Culkin είναι σε άσχημη κατάσταση και πλέον ξοδεύει πάνω από 6.000 δολάρια το μήνα για να ικανοποιήσει τον εθισμό του στα ναρκωτικά και τα χάπια. Όπως αναφέρει, μάλιστα το “Enquirer”, ο γνωστός ηθοποιός έχει μετατρέψει το διαμέρισμά του στο Μανχάταν σε στέκι όπου κάθεται μόνος ή με φίλους και κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Ωστόσο, ο ίδιος ισχυρίζεται μέσα από τα λεγόμενα της εκπροσώπου του, ότι όλα όσα γράφονται είναι ψέματα. Μιλώντας στην “Daily Mail” η εκπρόσωπος του 31χρονου ηθοποιού δήλωσε πως όσα γράφονται ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας, διαψεύδοντας πως ο Culkin ξόδεψε ένα τόσο μεγάλο ποσό για να κάνει χρήση ναρκωτικών.
“Το δημοσίευμα που θέλει τον γνωστό ηθοποιό να είναι εθισμένος στην ηρωίνη και τα παραισθησιογόνα χάπια είναι όχι μόνο ψεύτικο, αλλά αποτελεί καθαρά ένα αποκύημα της φαντασίας”.

To 2005 πάντως έδειχνε πιο υγιής
Healthier looking: The actor's drug addiction is said to have intensified after his split from long-term girlfriend Mila Kunis, around 18 months ago, pictured in 2005

Read More

And More