Q&A: Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Eρώτηση
Γεια σας, πήρα πρόσφατα αυτή την παντελόνα. Με τι παπούτσι, τι μπλούζα και τι αξεσουάρ πηγαίνει; Είναι ωραίο το σχέδιο?

Απάντηση
Πάρα πολύ ωραία αγορά η παντελόνα αυτή, θα την βάλεις με αέρινα boho tops και ωραία μακριά χρυσά κολιέ ενώ σε παπούτσι σου προτείνουμε clogs που πάνε πολύ.

Eρώτηση
Γεια σας κορίτσια … θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάτι που με απασχολεί. Γύρω στον Οκτώβρη με Νοέμβρη θα γίνει η βάπτιση του ανιψιού μου και δεν ξέρω καθόλου τι να φορέσω. Είμαι στα 17. Έχω κόμπλεξ με τα ψηλοτάκουνα και ακόμη πιο μεγάλο κόμπλεξ με τα πόδια μου … όπου δεν μου αρέσουν καθόλου και θέλω να τα κρύβω όσο πιο πολύ μπορώ. Τι μου προτείνετε να φορέσω;;; Ρούχα / παπούτσια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! !!!!!

Απάντηση
Γειά σου και εσένα! Λοιπόν μη αγχώνεσαι καθόλου για τα πόδια σου, υπάρχουν πολλά ρούχα που θα σου πηγαίνουν και θα καλύπτουν την περιοχή που δεν θες και σίγουρα θα έχεις άλλα δυνατά σημεία στο σώμα σου να αναδείξεις -όπως ντεκολτέ, πλάτη κλπ. Σαν μία πρώτη επιλογή για την ηλικία σου είναι οι παντελόνες σε φαρδιά γραμμή που μπορείς να φορέσεις με Τ-shirt αλλά και κάποια ωραία τοπ ενώ σε παπούτσι μπορείς να συνδυάσεις πέδιλα με medium τακούνι αφου δεν σου αρέσουν τα ψηλοτάκουνα ή ακόμη καλύτερα πλατφόρμες.

Ερώτηση
Γεια σας! Θα ήθελα τη γνώμη σας για το φόρεμα που αγόρασα και σκεφτόμουν να το φορέσω σε μια βραδινή έξοδο στις αρχές Μαρτίου με εκρού γούνινο μπολερό (ή μαύρο παλτό), μαύρη γόβα, μαύρο τσαντάκι και καλσόν στο χρώμα του ποδιού (ή μαύρο οπάκ). Μήπως έχετε κάποια άλλη πρόταση; Είμαι 1.70 και 58 κιλά.
Σας ευχαριστώ πολύ!!

Απάντηση
Φίλη μας αρχές Μαρτίου με εκρού γούνινο μπολερό δεν νομίζουμε να είναι πολύ σωστή εμφάνιση. Με αυτό το φόρεμα θα μας άρεσε ένα πιο χαλαρό πανοφώρι (σαν αυτό της φωτογραφίας παρακάτω), σίγουρα όχι καλσόν μαύρο και ιδανικά χωρίς καθόλου καλσόν, και σε παπούτσι μπορείς να βάλεις ένα μποτάκι μαύρο για να μην το κάνεις πολύ επίσημο.

Ερώτηση

Αγαπητή ομάδα μόδας του TLIFE, ονομάζομαι Δήμητρα, έχω ύψος 1.68, είμαι 54 κιλά και θα ήθελα τη στιλιστική σας συμβουλή αναφορικά με το φόρεμα που σας στέλνω παρακάτω. Πρόκειται για ένα nude φόρεμα που θα ήθελα να φορέσω σε ένα γάμο που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Μαίου στην Ελλάδα. Με τι παπούτσια και αξεσουάρ θα μπορούσα να το συνδυάσω; Να σημειώσω πως δε μου αρέσουν καθόλου παπούτσια σε χρυσό ή ασημί χρώμα (δεν το φοράω ποτέ). Τι εναλλακτικές υπάρχουν; Σας ευχαριστώ θερμότατα, Δήμητρα.

Υ.Γ. Ζω μόνιμα Αγγλία, οπότε αν είναι εφικτό να μου προτείνετε χρώμα και όχι συγκεκριμένη αγορά γιατί δε θα είμαι σε θέση να το αγοράσω από Ελλάδα.

Απάντηση
Δήμητρα με το φόρεμα σου θα βάλεις ένα ζευγάρι nude πέδιλα στο στιλ της φωτογραφίας παρακάτω ενώ σε κόσμημα επειδή το φόρεμα εχει και ντραπέ σχέδιο αλλά και στολίδι στο λαιμό το μόνο που θα μας άρεσε είναι ένα ωραίο minimal bronze βραχιόλι.Τα μαλλιά σου θα είναι ωραία πιασμένα με ένα τέτοιο ρούχο σε ένα θηλυκό ponytail.



Ερώτηση
Κορίτσια χρειάζομαι την βοήθεια σας! Γίνομαι νονά στις 12 του Μάρτη, αγόρασα ενα μπορντό κολλητό απλό φόρεμα με άνοιγμα στην πλάτηκαι ενα ζευγάρι nude γόβες. Θα ηθελα να μου πείτε τι μπορω να φορέσω απο πάνω και με τι κοσμήματα να το συνδυάσω! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας απο πάνω μπορείς να βάλεις ένα ανοιξιάτικο λεπτό παλτό που μπορείς να βρεις σε όλες τις οικονομικές αλυσίδες σε cream απόχρωση και από κοσμήματα κάτι με χρώμα -είτε στο λαιμό, ή σκουλαρίκια.


And More