“Σαν άγγελος σ ΄αγάπησα” από την Κύπρο ! Τι αίσθηση μας άφησε η εμφάνιση του Χρήστου;

Πριν απο λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η εμφάνιση της Κύπρου στον β΄ημιτελικό της φετινής Γιουροβίζιον στην Γερμανία. Μία εμφάνιση την οποία όλοι περιμέναμε με αγωνία…

Ο νεαρός ερμηνευτής Χρήστος Μυλόρδος και η παρέα του, ερμήνευσαν το κομμάτι , “Σαν άγγελος σ ΄αγάπησα” και τώρα απομένει να δούμε για το αν όντως αγάπησαν την Κυπριακή συμμετοχή όλοι οι τηλεθεατές της Ευρώπης.

Πρέπει να σας πω, πως πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο κομμάτι, καθόλου ποπ, καθόλου φάνκι, καθόλου μπιτάτο, καθόλου… εύπεπτο και για τα τηλε-δεδομένα της Γιουροβίζιον, αρκετά αντι-Γιουροβιζιονικό, το οποίο αν κερδίσει την ψήφο της προτίμησης του κόσμου, θα την έχει κερδίσει μόνο γιατί το αξίζει και όχι γιατί έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει.

Οσο για το στήσιμό του; Κομματάκι… ακαταλαβίστικο ! Πραγματικά δεν μπόρεσα να αντιληφθώ το τι ήθελε να πει ο ποιητής με αυτές τις τεράστιες λευκές μπάλες – σφαίρες που κυριαχούσαν στην σκηνή. Οσο για την κοπέλα που έκανε τα φωνητικά, και για τον τρόπο με τον οποίο συμμετείχε στην χορογραφία; Τον βρήκα πραγματικά… αμήχανο !

Παρόλα αυτά, ας ευχηθούμε από ψυχής καλή επιτυχία στην Κύπρο μας, γιατί ένα είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός, όλοι θέλουμε να την δούμε στον μεγάλο τελικό !

Read More

And More