Σάνα Μάριν: H νεότερη πρωθυπουργός στον κόσμο, είναι μητέρα και μεγάλωσε με δυο γυναίκες!

Η Σάνα Μαρίν είναι μόλις 34 ετών και σήμερα ορκίζεται πρωθυπουργός της Φινλανδίας! Είναι η πιο νέα πρωθυπουργός στον κόσμο και είναι μητέρα καθώς απέκτησε ένα παιδί με τον επί χρόνια σύντροφό της Μάρκους Ραϊκόνεν. Πολιτεύεται από τα 27 της χρόνια και είναι βουλευτής τα τελευταία 4 χρόνια!

Η Σάνα μεγάλωσε σε μια οικογένεια με δυο γυναίκες, τη μητέρα της και τη σύντροφό της! Η ίδια μάλιστα μιλώντας σε φιλανδική εφημερίδα έχει εκμυστηρευτεί ότι μικρή ένιωθε αόρατη αφού δυσκολευόταν να μιλήσει ανοιχτά για την οικογένειά της στο σχολείο της ή στους φίλους της! Παρ΄όλα αυτά είναι περήφανη για τη μητέρα της γιατί πάντα τη στήριζε και πάντα τη παρότρυνε να κυνηγάει τα όνειρά της. Μάλιστα είναι το πρώτο μέλος της οικογένειάς της που αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο.

Σύμφωμα με το ΑΠΕ, η Σάνα γεννήθηκε το 1985 στο Ελσίνκι, μεγάλωσε στο Έσποο και στην Πίρκαλα προτού εγκατασταθεί στο Τάμπερε. Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Τάμπερε με μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση.

Δες φωτογραφίες από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

 

Προβάροντας το αγαπημένο της φόρεμα στο χρώμα της πέρλας όπως αναφέρει

https://instagram.com/p/B5zhHUXhwWp/

“Ποτέ δεν σκέφτηκα την ηλικία ή το φύλο μου, σκέφτομαι τους λόγους που εισήλθα στην πολιτική και τα πράγματα εκείνα για τα οποία κερδίσαμε την εμπιστοσύνη του εκλογικού σώματος” δήλωσε στους δημοσιογράφους

Read More

And More