Σάνεν Ντόχερτι: Ο καρκίνος εξαπλώθηκε στα οστά της – «Δεν θέλω να πεθάνω»

Αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο της ζωής έρχεται για ακόμη μια φορά η ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι, καθώς, όπως αποκάλυψε στο People, ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί πλέον και στα οστά της.

«Δεν θέλω να πεθάνω», δήλωσε η ηθοποιός που αγαπήσαμε από το Beverly Hills, 90210. «Δεν έχω τελειώσει με τη ζωή. Δεν τελείωσα με την αγάπη. Δεν τελείωσα με το να δημιουργώ. Δεν τελείωσα με την ελπίδα να αλλάξω τα πράγματα προς το καλύτερο. Απλά δεν έχω – δεν έχω τελειώσει», εξομολογήθηκε η Σάνεν Ντόχερτι.

Η ηθοποιός που διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015 και υποβλήθηκε σε μαστεκτομή, καθώς και χημειοθεραπείες με ακτινοβολία, συνεχίζει να λαμβάνει θεραπεία μέχρι σήμερα. Μάλιστα, τον περασμένο Ιούνιο αποκάλυψε ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί και στον εγκέφαλο.

«Είναι τρελό για μένα [ότι] δεν έχουμε ακόμη θεραπεία. Η μεγαλύτερη ανάμνησή μου δεν έχει έρθει ακόμα. Προσεύχομαι. Ξυπνάω και πέφτω για ύπνο ευχαριστώντας τον Θεό, προσεύχομαι για τα πράγματα που έχουν σημασία για μένα χωρίς να ζητάω πολλά. Αυτό με συνδέει με μια ανώτερη δύναμη και την πνευματικότητα. Η πίστη μου είναι το μάντρα μου», αναφέρει η Σάνεν Ντόχερτι στο People. 

Read More

And More