Σάννυ Χατζηαργύρη: Η Λίλα από τους Singles σε σπάνια εμφάνιση με τα δίδυμα αγοράκια της! [pics]

Από τις πιο αξιόλογες θεατρικές ηθοποιούς, τη Σάννυ Χατζηαργύρη, τη γνωρίσαμε καλύτερα από το δημοφιλές σήριαλ του Mega “Singles” που έκανε μεγάλη επιτυχία το 2004! Τα χρόνια πέρασαν και η Σάννυ το 2010, παντρεύτηκε τον δικηγόρο Αλέξανδρο Μίντζια και το 2015 απέκτησαν δυο υπέροχα δίδυμα αγοράκια!

Από τότε η Σάννυ έχει τον καλύτερο ρόλο της ζωής της, αυτό τη μανούλας και δεν χάνει στιγμή από το μεγάλωμα των αγοριών της. Πριν λίγες μέρες η ηθοποιός απαθανατίστηκε με τα δυο αγοράκια της σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι! Η Σάννυ είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο “Τhema people” πως τον σύζυγό της της τον γνώρισε η Μαρία Σολωμού” : “Δεν θέλω να πω κάτι για τον σύζυγό μου γιατί δεν θα θέλει κι αυτός να το κάνω. Το μόνο που μπορώ να αποκαλύψω είναι ότι μου τον γνώρισε η Μαρία Σολωμού, όπως και εγώ γνώρισα σε εκείνη τον Πάνο Μουζουράκη”

H γλυκιά μανούλα πήγε για ψώνια αλλά δεν αποχωρήστηκε στιγμή τα αγόρια της, κρατώντας και τα δυο απο το χέρι ή παίρνοντας αγκαλιά πότε τον ένα και πότε τον άλλο

Read More

And More