Σάντρα Βουτσά: Ξεκαθαρίζει την κατάσταση με τα περουσιακά του Κώστα Βουτσά μετά την αυστηρή προειδοποίηση [video]

Μετά την συνέντευξη που παραχώρησε η Σάντρα Βουτσά στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Μεσανύχτα” το βράδυ της Δευτέρας, η ίδια μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας ΤσιμτσιλήHappy Day” και ξεκαθάρισε τι ακριβώς εννοούσε με τα λεγόμενά της σχετικά με την κληρονομιά του Κώστα Βουτσά. Όπως αποκάλυψε η Σάντρα Βουτσά στην πρωινή εκπομπή δεν υπάρχει κανένα θέμα ούτε με τις αδερφές της ούτε με την Αλίκη Κατσαβού, αφού ακόμα δεν έχουν καταφέρει να συναντηθούν όλες μαζί και να συζητήσουν για τα περουσιακά στοιχεία.

“Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σας πω πράγματα που είναι σε εξέλιξη. Αυτό άφορα τις αδελφές μου και μένα. Μεταξύ μας δεν έχουμε προβλήματα. Εμείς έχουμε κάποια κοινή πορεία και κάποιους κοινούς στόχους απλά η αδερφή μου είναι στην Ολλανδία και δεν μπορεί να έρθει. Δεν έχουμε κάτσει να τα βάλουμε κάτω και να μιλήσουμε γιατί είναι πολλά τα θέματα.

Εγώ δεν έχω ανοίξει κανένα κεφάλαιο, εγώ απλά απάντησα σε μια ερώτηση της Ελεονώρας για κάτι που δεν έχουμε βάλει ουσιαστικά τυπικά κάτω. Επειδή δεν μπορούμε να βρεθούμε με τις αδερφές μου όλες μαζί η απάντησή μου ήταν μια θεωρητική απάντηση. Ακόμα δεν έχουμε κάνει μια κανονικά κουβέντα. Επειδή περάσαμε μια κατάσταση πρωτόγνωρη δεν μπορέσαμε να συζητήσουμε. Δεν υπάρχει καμιά ενδοοικογενειακή έριδα μεταξύ μας.

Εγώ απάντησα θεωρητικά και προειδοποιητικά. Ως μεγάλη αδερφή θεωρώ ότι πρέπει να έχω τον πρώτο λόγο σε κάποιες συζητήσεις. Ότι και να συμβαίνει είναι ανάμεσα σε μένα και στις αδερφές μου. Μίλησα πολύ γενικά. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με την Αλίκη (Κατσαβού) και της συμπαραστεκόμαστε όσο μπορούμε. Δεν μπορούσαμε να είμαστε όλοι μαζί όπως θέλαμε λόγω του κορονοϊού. Περιμένουμε την Θεοδωρα να επιστρέψει από την Ολλανδία για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Σάντρα Βουτσά.

Δες το βίντεο:

Η Σάντρα Βουτσά ξεκαθάρισε το τοπίο.

Read More

And More