Σάντρα Βουτσά: “Ο πατέρας μου είναι ακόμα στην εντατική. Δεν έχει επικοινωνία με το περιβάλλον” [video]

Για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της, Κώστα Βουτσά, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα χαμογέλα», το πρωί του Σαββάτου, η Σάντρα Βουτσά. Όπως αποκάλυψε, ο αγαπημένος ηθοποιός νοσηλεύεται για 9η συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο Αττικό και μετέφερε όλες τις τελευταίες εξελίξεις για τη “μάχη” που δίνει ο πατέρας της.

“Ο πατέρας μου είναι σε μια αργή, ως προς την εξέλιξη αλλά σταθερή κατάσταση. Είναι ακόμα στην εντατική αλλά σιγά σιγά αρχίζουν και κάποια πράγματα τα αποσυνδέουν. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Βρίσκεται ακόμα σε καταστολή και δεν έχει επικοινωνία. Σιγά σιγά, όμως, την κόβουν την καταστολή. Εμείς τον βλέπουμε αλλά με έναν άνθρωπος σε καταστολή δεν μπορείς ουσιαστικά να επικοινωνήσεις μαζί του” , είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Να σου υπενθυμίσουμε ότι ο δημοφιλής ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής ύστερα από συγκοπτικό επεισόδιο και λοίμωξη του αναπνευστικού και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική. Πιο συγκεκριμένα, εισήχθη εσπευσμένα, αρχικά, στη Μονάδα Εμφραγμάτων του νοσοκομείου, όμως η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, και χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Read More

And More