Σάντυ Κουτσοσταμάτη: Ανυπομονώ να γνωρίσω την κόρη μου!

Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη μίλησε στο περιοδικό “People” για την περίοδο της εγκυμοσύνης της, για το αν αυτή ήταν ο λόγος που παντρεύτηκαν νωρίτερα, για το πόσο άνετα ένιωσε από την αρχή με τον άντρα της, αλλά και ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θέλει να μάθει στην κόρη της!
Η γνωστή ψυχολόγος αποκάλυψε ότι η περίοδος της εγκυμοσύνης που ζει δεν είναι δύσκολη: “Μέχρι τώρα που είμαι στο τέλος του έκτου μήνα ήταν μία κυρίως ευτυχισμένη περίοδος. Στο πρώτο τρίμηνο τα συναισθήματά μου ήταν πολύ έντονα και λόγω των ορμονών αλλά και γιατί έστω και νοερά άλλαξε όλη μου η ζωή. Οι δύο λέξεις “είσαι έγκυος” που άκουσα από το γιατρό μπορεί να ακούγονται συνηθισμένες και καθημερινές, ωστόσο όταν το άκουσα για τον εαυτό μου ήταν ένα μεγάλο σοκ. Μέσα σε δευτερόλεπτα πέρασε από το μυαλό μου όλη μου η ζωή και άλλαξε εντελώς η ματιά που είχα για το μέλλον μου. Ήμουν πολύ ευερέθιστη και ευαίσθητη για ό,τι είχε να κάνει με την εγκυμοσύνη και με θέματα οικογένειας.”

Στη συνέχεια μίλησε για ποιο λόγο ο γάμος έγινε νωρίτερα απ’ ότι είχε προγραμματιστεί: “Ό γάμος αντί να γίνει τέλη Ιουλίου, όπως ήταν προγραμματισμένο, έγινε αρχές Ιουνίου ώστε να μην έχω βαρύνει πολύ και να μπορώ να συμμετάσχω περισσότερο. Αν είχα έντονα συμπτώματα εγκυμοσύνης δεν θα το οργανώναμε. Προσωπικά δεν με ενοχλούσε να μην παντρευτούμε μέχρι να γεννηθεί το παιδί, αλλά ήταν κάτι που έτσι κι αλλιώς το σχεδιάζαμε.”
Για τον άντρα της είπε: “Από το πρώτο ραντεβού ένιωσα πολύ άνετα και οικεία με τον Δημήτρη, σαν να γνωριζόμασταν χρόνια. Ως ψυχολόγος θα σου έλεγα ότι είμαστε πολύ συμβατές προσωπικότητες, με κοινά ενδιαφέροντα, αναζητήσεις, επιθυμίες και φιλοσοφία για την ζωή.”
Τέλος μίλησε για την κορούλα της που πρόκειται να έρθει σε 4 μήνες: “Περιμένω να την γνωρίσω και να μάθω από εκείνη. Και ξέρω ότι για να συμβεί αυτό χρειάζεται να την αποδέχομαι και να αγαπώ αυτό που είναι. Έτσι ευελπιστώ ότι θα μάθει να αγαπάει και εκείνη τον εαυτό της.”

Read More

And More