Σάντυ Κουτσοσταμάτη: Η εξομολόγηση για το δικό της άτομο που νόσησε σοβαρά από κορονοϊό!

Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη μίλησε στην εφημερίδα ON Time και τη Σάσα Σταμάτη για τον θείο της που νόσησε σοβαρά από κορονοϊό, τους ασυμπτωματικούς φίλους της, και δίνει συμβουλές πώς να μπορέσουμε να σκεφτόμαστε θετικά μέσα σε όλο αυτό που ζούμε.

Διάβασε το σχετικό απόσπασμα:

  • Σάντυ μου, ζεις μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Πώς είναι η κατάσταση με την πανδημία;

Τα πράγματα είναι δύσκολα, γι’ αυτό και εμείς πήραμε μέτρα πριν από όλους με το σκεπτικό ότι θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση, γιατί από ό,τι μαθαίνω κι εγώ και από ό,τι βλέπω, στα νοσοκομεία γίνεται ένας πανικός. Οπότε πρέπει να ληφθούν μέτρα όσο πιο νωρίς γίνεται κι ελπίζουμε να πάνε καλύτερα τα πράγματα.

  • Έχει νοσήσει κάποιο δικό σου πρόσωπο;

Νόσησαν πολλά δικά μου άτομα. Πολλοί φίλοι μου. Νόσησε ο θείος μου, ο οποίος και νοσηλεύτηκε. Και αυτό που μας είπε αφού βγήκε είναι ότι ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ. Ήταν πολύ ταλαιπωρημένος όταν βγήκε και μας είπε ότι το προσωπικό του νοσοκομείου έτρεχε να φροντίσει όλους τους ασθενείς καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες. Το πέρασε βαριά. Είναι άνω των 70. Οι άλλοι φίλοι μου που νόσησαν το πέρασαν σχετικά ελαφρά και κάποιοι ήταν και ασυμπωματικοί.

  • Φοβάσαι μην κολλήσεις;

Κοίτα, παίρνω τις απαραίτητες προφυλάξεις, αλλά δεν ζω με έναν φόβο τι θα συμβεί στο μέλλον. Προσπαθώ να επικεντρώνομαι στο εδώ και τώρα και προσέχω όσο μπορώ και περιμένω το καλύτερο.

Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη, μάλιστα, μας προέτρεψε να μην χάνουμε την πίστη μας, να μη σκεφτόμαστε το αρνητικό μελλοντικό σενάριο σαν να το ζούμε στο τώρα.

Read More

And More