Σάντυ Κουτσοσταμάτη: Το συγκινητικό μήνυμα για την 7χρονη κόρη της!

Δυο πανέμορφες κορούλες έχει η Σάντυ Κουτσοσταμάτη -την Ιωάννα και την Αναστασία- και δεν σταματά να νιώθει ευγνωμοσύνη για τα δυο αγγελούδια που ήρθαν και της άλλαξαν τη ζωή. Η γνωστή ψυχολόγος που ζει μόνιμα με την οικογένειά της στη Θεσσαλονίκη, περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα δυο κορίτσια της και είναι ενθουσιασμένη.

Με αφορμή, μάλιστα, τα γενέθλια της μεγάλης κόρης της, η Σάντυ Κουτσοσταμάτη ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία και μίλησε με λόγια αγάπης για το 7χρονο κοριτσάκι της:

«Πρίν 7 χρόνια έκανες σβούρες στην κοιλιά μου κ εγώ μετρούσα αντίστροφα για να έρθει η στιγμή να σε γνωρίσω και να σου δώσω τα πάντα.

Και δε μπορούσα να φανταστώ οτι υπάρχει τέτοια αγάπη χωρίς όρια και προυποθέσεις. Που το μόνο που σε ικανοποιεί είναι το να δίνεις χωρίς καμία προσδοκία. Αγάπη που δεν στερεύει ποτέ. Απεναντίας μεγαλώνει κάθε λεπτό.

Εσύ και η αδερφή σου είστε η μεγαλύτερη έμπνευσή μου, το κίνητρό μου στην αυτοεξέλιξη.

Πέρασαν λοιπόν 7 χρόνια γεμάτα εμπειρίες, διδάγματα, τόλμη, προβληματισμούς αλλά κυρίως γεμάτα αγάπη, πίστη, ενθάρρυνση και τεράστια υπομονή που δεν φανταζόμουν ποτέ οτι θα μπορούσα να επιδείξω.

Χρόνια πολλά αγάπη μου με υγεία και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου! Να καταλάβεις γρήγορα πως η ζωή είναι μικρή και να εστιάσεις από νωρίς στα ουσιώδη και σημαντικά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More