Site icon TLIFE

Σαπουνο-μανία ! Τι θα δούμε σήμερα…

H ζωή της άλλης (Mega)

Η Τόνια με τον Σωτήρη παντρεύονται σε δημαρχείο. Ο Μάνος πιέζει την Μαίρη να βλέπονται περισσότερο, αυτή όμως έχει ενδοιασμούς, λόγω της κόρης της. Ο γάμος της Τόνιας σκιάζεται από τη στάση του Νικόλα που αρνείται να αποδεχτεί το Σωτήρη και τον κατηγορεί για την προηγούμενη συμπεριφορά του. ‘Εκπληξη προκαλεί σε όλους η στάση του Φάνη που τηλεφωνεί για να ευχηθεί στους νιόπαντρους.

Τα μυστικά της Εδέμ (Mega)

‘Υστερα από πίεση του Λουκά και της Νόρας, ο Μάνος τούς αποκαλύπτει ποιος είναι ο κληρονόμος της διαθήκης τού Λαζαρίδη. Εκτός, όμως, από την κληρονομιά, στη διαθήκη υπάρχει και ένα μεγάλο μυστικό, το οποίο ο ίδιος δεν το γνωρίζει. Η παρέα, συνδυάζοντας τα λόγια τού Μάνου και του αστυνόμου, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η διαθήκη δεν υπάρχει πια. Το μόνο που τους ανησυχεί είναι η αποκάλυψη του δολοφόνου τού Χατζηβασιλείου, αφού όλοι πλέον φαντάζουν ένοχοι. Ο Μάνος πολιορκεί καθημερινά την Εύα, αλλά εκείνη αδυνατεί να πιστέψει ότι έχει αλλάξει τόσο πολύ. Η Νόρα παραπονιέται στον Λουκά ότι δεν έχει πάρει τη σχέση τους, στα σοβαρά. Του λέει, επίσης, ότι θέλει να αποκτήσει και εκείνη σύντομα ένα παιδί. Η Αντιγόνη συναντιέται με ένα απρόσμενο πρόσωπο. Ο αστυνόμος, όμως, την παρακολουθεί…

Κάρμα (ΑΝΤ1)

Ο Στέφανος δηλώνει ότι δεν αγαπάει ούτε την Σμαράγδα ούτε τον Ηρακλή και ότι θέλει να μείνει με την Αθηνά. Η Σμαράγδα απελπίζεται αλλά ο Ηρακλής καταλαβαίνει ότι τον μικρό τον έχει καθοδηγήσει η Αθηνά. Στο μεταξύ, ο μικρός Στέφανος είναι πολύ στεναχωρημένος που είπε ψέματα και στεναχώρησε την Σμαράγδα και τον Ηρακλή. Παραδέχεται στον Άγγελο ότι τον φόβισε η Αθηνά και γι’ αυτό τα είπε όλα αυτά. Η Ναταλία προσπαθεί να μιλήσει στον Ηρακλή, αλλά εκείνος της επαναλαμβάνει και πάλι ότι όλα έχουν τελειώσει μεταξύ τους. Η Μίρκα επισκέπτεται τον Φίλιππο σπίτι του και του προτείνει να συνεργαστούν εναντίον του Νεόφυτου. Ο Άγγελος έχει φτάσει στα όρια του σε σχέση με την Αθηνά. Έτσι, παίρνει την απόφαση να πάει στο σπίτι και να πάρει τον μικρό Στέφανο μαζί του.

© 2024 tlife.gr