Σαπουνο-μανία ! Τι θα δούμε σήμερα…

Η ζωή της άλλης (Mega)

Ο Ανδρόνικος επικρίνει το Στέφανο για τη στάση, που κρατάει με την Ξένια. Η Ζέτα με τη Βιβή παρακολουθούν το Στάθη και καταλήγουν να ξεμπροστιάσουν και την Αμάντα. Ο Φάνης ανησυχεί για την ασφάλεια της Κάτιας και οργανώνει με την ‘Ελενα σχέδιο δράσης. Η Ξένια σε πανικό ζητάει βοήθεια απ’ το Τζώρτζη κι εκείνος της ζητάει λεφτά. Ο Χάρης με την Ελπίδα απολαμβάνουν τον έρωτά τους ενώ η Νάνσυ δείχνει αποφασισμένη να τους το χαλάσει.

Τα μυστικά της Εδέμ (Mega)

Ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Εύα ότι ξέρει την αλήθεια για το όνομα τού παιδιού και εκείνη αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι δεν είχε άλλη επιλογή. ‘Επρεπε να ακολουθήσει το σχέδιο της αστυνομίας, προκειμένου να προστατεύσει τον εαυτό της και το παιδί. Ο Πέτρος πείθει την Αμαλία ότι ο Στέφανος και η οικογένειά του δεν είναι αυτό που φαίνονται. Η Αμαλία δοκιμάζει, με τη σειρά της, να πείσει την Μελίτα. Το αποτέλεσμα είναι να μαλώσουν άσχημα. Ο Στέφανος μιλάει στην Αντιγόνη για την ταυτότητα τού μωρού και εκείνη επισκέπτεται την Εύα και της ζητάει, για μια ακόμη φορά, να γυρίσει πίσω. Η Νταίζη συνεχίζει να πολιορκεί τον Δημήτρη και να κάνει την ζωή τού Λουκά δύσκολη. Ο αστυνόμος επισκέπτεται την Αντιγόνη και της δίνει να καταλάβει ότι ξέρει τι ακριβώς κάνει. Αυτό οδηγεί την Αντιγόνη σε μια κίνηση απελπισίας…

Κάρμα (ΑΝΤ1)

Η αγωνία όλων κορυφώνεται περιμένοντας την απόφαση του δικαστηρίου για την κηδεμονία του μικρού Στέφανου. Ο Άγγελος, συγκρούεται άσχημα με την Αθηνά, λόγω της επιθετική στάσης που κρατάει πεισματικά απέναντί του. Στο μεταξύ, η Σμαράγδα δέχεται ένα απειλητικό για τη ζωή της σημείωμα, που τρομοκρατεί τόσο αυτήν όσο και τον περίγυρό της. Η Μιρέλλα ανακαλύπτει ότι ο Δημήτρης την απατά, χωρίς να γνωρίζει ότι το τρίτο πρόσωπο που έχει εισχωρήσει στο γάμο της είναι η κολλητή της φίλη, Χριστίνα. Ο έντονος φόβος κι η αγωνία της Σμαράγδας, μετατρέπεται σε πανικό, όταν ο Ηρακλής αρνείται να της ανακοινώσει τηλεφωνικά την απόφαση του δικαστηρίου!

READ more