Σαπουνο-μανία ! Τι θα δούμε σήμερα…

Η ζωή της άλλης (Mega)

Η Κάτια εξακολουθεί να βρίσκεται σε κόμμα, και η κατάστασή της παραμένει σταθερή. Παράλληλα, η Ξένια κάνει σκηνή στον Στέφανο, γιατί θεωρεί ότι έχει αρχίσει να απομακρύνεται από εκείνη. Η Ελπίδα ξυπνάει στην αγκαλιά του Χάρη, μετά από την πρώτη νύχτα που περάσανε μαζί. Στο μεταξύ, στο σπίτι της Βάσως και του Ηλία έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για τον επικείμενο γάμο της Τόνιας και του Σωτήρη.

Τα μυστικά της Εδέμ (Mega)

Ο Λουκάς και η Νόρα επιστρέφουν τα χρήματα στον Μπέλλο και του δίνουν να καταλάβει ότι αν κινηθεί νομικά, θα βγει χαμένος. Παράλληλα, ανακοινώνουν στον Μάνο ότι η Μαρίλια έδωσε τα λεφτά των σπουδών της για να τον γλιτώσει από την φυλακή και ο Μάνος διαλύεται. Η Εύα βγαίνει από το νοσοκομείο και όλη η παρέα την υποδέχεται σπίτι για να γιορτάσουν την έλευση του μωρού. ‘Ενα νέο σημείωμα στο απουσιολόγιο της Εδέμ θορυβεί την παρέα που συνεχίζει να ψάχνει τους λόγους για τους οποίους κινδυνεύει η Εύα και το παιδί της. Ο αστυνόμος εξομολογείται στον Λουκά ότι είναι κοντά στην αποκάλυψη τού δολοφόνου, χωρίς να δίνει περαιτέρω στοιχεία. Η Μελίτα σπάει τη σιωπή της και κατηγορεί την παρέα για το ψέμα εις βάρος της, ενώ ο Στέφανος αποφασίζει να ξεκαθαρίσει με την Εύα, οριστικά.

Κάρμα (ΑΝΤ1)

Η Σμαράγδα το σκάει από το νοσοκομείο και την ώρα που βρίσκεται στην έξοδο την απαγάγουν δύο άγνωστοι άντρες. Ο Άγγελος, μολονότι είναι σίγουρος ότι βρίσκεται ο Πέτρος μαζί της, πηγαίνει να την επισκεφτεί. Δεν την βρίσκει όμως στο δωμάτιο και τηλεφωνεί στον Πέτρο. Η Αθηνά είναι πολύ εκνευρισμένη με την δίκη που πλησιάζει. Τα νεύρα της είναι σε οριακό σημείο και μιλάει άσχημα στον μικρό Στέφανο. Ο Χρήστος είναι συνέχεια δίπλα της για συμπαράσταση, αλλά δεν εγκρίνει τον τρόπο που αντιδρά και ξεσπάει στο παιδί. Στο μεταξύ, οι απαγωγείς της Σμαράγδας την πετούν σε ένα ερημικό μέρος. Η αστυνομία την εντοπίζει από το κινητό της. Η Σμαράγδα επιστρέφει στην οικογένειά της, αλλά αρνείται να γυρίσει στο νοσοκομείο γιατί θέλει να πάει στο δικαστήριο που γίνεται την επόμενη μέρα. Η επόμενη μέρα φτάνει… Ο Άγγελος πηγαίνει στην Αθηνά, να σταθεί δίπλα της, όπως της είχε υποσχεθεί. Άγγελος, Χρήστος, Αθηνά και Έλλη είναι στο προαύλιο του δικαστηρίου και περιμένουν. Από την άλλη πλευρά περιμένουν επίσης η Σμαράγδα με τον Ηρακλή, η Τζένη, ο Μίλτος, ο Πέτρος και η Πέρσα.

READ more