Σαπουνο-μανία… Τι θα δούμε σήμερα !

Η ζωή της άλλης (Mega)

Η Ξένια με την βοήθεια του Τζώρτζη στήνει ενέδρα στην Κάτια. Σκηνοθετεί μια διάρρηξη και πετυχαίνει να την ρίξει από την σκάλα. Η καμαριέρα, όμως, που εμφανίζεται ξαφνικά τους χαλάει τα σχέδια. Η Κάτια- σε κρίσιμη κατάσταση- μεταφέρεται στο νοσοκομείο που δουλεύει ο Στέφανος. Ο Φάνης κατηγορεί ανοιχτά την Ξένια ότι αυτή προκάλεσε το ατύχημα. Ο Κώστας προσλαμβάνει την Μαίρη στο ρεστοράν. ‘Ολοι χαίρονται, εκτός από τη Νάνσυ που τα βάζει με την Ελπίδα και τον Χάρη.

Τα μυστικά της Εδέμ (Mega)

Ο Νικόλας και η Δάφνη λαμβάνουν μια αγωγή έξωσης και ανησυχούν ότι θα αναγκαστούν να αφήσουν την Εδέμ πολύ νωρίτερα από ό,τι είχαν συμφωνήσει. Ο Μάνος δεν έχει να επιστρέψει τα χρήματα που πήρε από την εταιρεία, ενώ επίκειται οικονομικός έλεγχος. Ο Λουκάς τον συμβουλεύει να μιλήσει στον Μπέλλο, προτού το μάθει στο συμβούλιο. Η Νόρα προσπαθεί να συμβιβαστεί με τον Μπέλλο για το θέμα της έξωσης, αλλά δεν καταφέρνει τίποτα. Ο αστυνόμος επισκέπτεται την Νταίζη και της κάνει ερωτήσεις που την ταράζουν. Την ίδια τακτική ακολουθεί και ο Πέτρος με τον Χρήστο. Η συμπεριφορά της Νεφέλης προς τον Στέφανο προβληματίζει την Μελίτα. Ο Μάνος και η Εύα κάνουν μια βόλτα μαζί και ανοίγουν την καρδιά τους, ο ένας στον άλλον. Η ρομαντική βόλτα θα τελειώσει πρόωρα, καθώς φαίνεται ότι έφτασε η ώρα του τοκετού…

Κάρμα (ΑΝΤ1)

Ο Άγγελος βεβαιώνεται ότι κάποιος θέλει τη Σμαράγδα νεκρή, η οποία όμως παρά τα κατάγματα και τη κρισιμότητα της υγειάς της, επηρεασμένη από εφιάλτες, επιμένει να φύγει απ’ το νοσοκομείο προκειμένου να παραβρεθεί στο δικαστήριο για τη κηδεμονία του Στέφανου. Για τους ίδιους λόγους, παίρνει κι ο Ηρακλής εξιτήριο με δική του ευθύνη, αναστατώνοντας την οικογένειά του.. Μετά από επιμονή της Αθηνάς, ο Μίλτος τη συναντά σπίτι της, οι παράλογες όμως απαιτήσεις της για τον Στέφανο, τον εξοργίζουν. Η Πέρσα μαθαίνει απ’ τον Φίλιππο νέα που την ξαφνιάζουν, ενώ γίνεται και μάρτυρας ύποπτου τηλεφωνήματος της Μίρκας. Συγκλονισμένη η Τζένη, ανακαλύπτει ότι η Σμαράγδα νοσηλεύεται σε κίνδυνο και τρέχει κοντά της τη στιγμή που η ζωή της κόρης της.. βρίσκεται σε κρισιμότητα!

Read More

And More