Σαπουνο-μανία ! Τι θα δούμε σήμερα…

Σαπουνο-μανία ! Τι θα δούμε σήμερα… | tlife.gr

Η ζωή της άλλης (Mega)

Η Κάτια προσπαθεί να μιλήσει με τον Ηλία σχετικά με τις υποψίες της για την Ξένια, ενώ εκείνη ταραγμένη για το τεστ DNA που της ζήτησε η Κάτια, αναγκάζεται να ζητήσει και πάλι την βοήθεια του Τζώρτζη. Η Ελπίδα με την Ντορίτα ανακοινώνουν στην Μαίρη ότι υπάρχει διαθέσιμη θέση, μετά την απόλυση του Τίμου. Φάνης και Λίλιαν συναντιούνται στο ίδιο ξενοδοχείο με τους νιόπαντρους Τόνια και Σωτήρη.

Τα μυστικά της Εδέμ (Mega)

Η αποκάλυψη της δήθεν ταυτότητας του μωρού, φέρνει και τις ανάλογες αντιδράσεις από τον Στέφανο και την Μελίτα. Ο Πέτρος είναι ο μόνος που αντιλαμβάνεται την αλήθεια και ζητάει εξηγήσεις από τον Λουκά για όλο αυτό το σχέδιο. Ο Λουκάς τον παρακαλεί να τους καλύψει, ώσπου να γεννήσει η Εύα με ασφάλεια. Η Εύα δεν νιώθει άνετα με όλα αυτά τα ψέματα που αναγκάζεται να λέει στον Στέφανο, αλλά η παρέα την εμψυχώνει θυμίζοντάς της ότι είναι για καλό σκοπό. Η Νόρα και ο Λουκάς προσπαθούν να βρουν τρόπο να ξεμπλέξουν τον Μάνο από το χρέος προς τον Μπέλλο, αλλά το ποσό είναι τεράστιο. Η Νταίζη συνεχίζει τον ψυχολογικό πόλεμο και δείχνει να βγαίνει κερδισμένη. Ο Μάνος υποδύεται τον ευτυχή πατέρα και αγοράζει δώρα για το μωρό.

Κάρμα (ΑΝΤ1)

Ο Ηρακλής χειρουργείται ενώ η Σμαράγδα με τον Άγγελο δίπλα της είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και ανησυχεί πολύ για το μωρό της.. Ονειρεύεται την Γκρέτα που της προσφέρει ένα μπουκέτο κίτρινα λουλούδια και φοβάται ότι θα πεθάνει.. Ο Δημήτρης αρνείται να πάει να δει τον αδερφό του στο νοσοκομείο.. Η Έλλη λέει στην Αθηνά που φοβάται ότι θα χάσει και το Στέφανο μετά τον Άγγελο, ότι δεν θα συμβεί τίποτα απ’ αυτά αν η Σμαράγδα πεθάνει.. Η Μίρκα μένει έκπληκτη όταν μαθαίνει από την Έλλη ποιος πλαστογράφησε την υπογραφή της Σμαράγδας στην παράνομη υιοθεσία.. Το βράδυ και ενώ η Σμαράγδα είναι μόνη ένας άγνωστος άντρας με ιατρική μπλούζα μπαίνει στο δωμάτιο και της κάνει μια ένεση…

READ more