Σαπουνο-μανία ! Τι θα δούμε σήμερα…

Η ζωή της άλλης (Mega)

Ο ντετέκιτβ αναλαμβάνει να ενημερώσει την Κάτια για τις κινήσεις του Τζώρτζη. Η Ξένια περνάει όμορφες στιγμές με τη μικρή Λέλα, η οποία δένεται μαζί της και δεν θέλει με τίποτα να την αποχωριστεί. Ο Χάρης μετανιώνει που άφησε την κατάσταση με τη Νάνσυ να ξεφύγει… Ο Σωτήρης αποφεύγει να γράψει στον γιο του το καινούριο διαμέρισμα όπου θα μείνει με την Τόνια. Η στάση του προβληματίζει την Τόνια. Ο Φάνης και η Λίλιαν, πιο κοντά από ποτέ, απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο νησί.

Τα μυστικά της Εδέμ (Mega)

Ο Στέφανος γυρεύει απαντήσεις από την Εύα, αλλά εκείνη τα αρνείται όλα και τον διώχνει. Η Αμαλία εξακολουθεί να διατυμπανίζει ότι το παιδί είναι του Μάνου και ότι όλα αυτά ήταν μια καλοστημένη κομπίνα. Η Αντιγόνη, θορυβημένη από αυτά που έμαθε, πάει στην Αγγέλα, αλλά ούτε από εκεί παίρνει ξεκάθαρες απαντήσεις. Η Μελίτα πιέζει την Νόρα να μάθει τι συμβαίνει, αλλά η Νόρα της εξηγεί ότι αυτήν τη στιγμή έχει άλλες προτεραιότητες. Το εξώδικο του Δημήτρη προκαλεί ταραχή και ο Λουκάς βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να κερδίσουν λίγο χρόνο. Αποφασίζει να “μετακομίσουν” με την Νόρα στο σπίτι της Νταίζης, προκειμένου να της σπάσουν τα νεύρα και να αποσύρει ο Μπέλλος το εξώδικο. Η έκβαση της βραδιάς δείχνει ότι η Νταίζη είναι πολύ σκληρή αντίπαλος. Και ενώ ο Μάνος φροντίζει την Εύα και την τονώνει ψυχολογικά, ο Στέφανος εμφανίζεται σπίτι της και της ζητάει μια οριστική απάντηση στο αν το παιδί είναι δικό του ή όχι.

Κάρμα (ΑΝΤ1)

Η Σμαράγδα με τον Άγγελο, απολαμβάνουν οικογενειακές στιγμές ευτυχίας μαζί με τον μικρό Στέφανο, γεγονός που κάνει την μεν Αθηνά να νιώθει ότι έχασε τα πάντα, τον δε Ηρακλή, να θυμώσει ανεξήγητα σε τέτοιο βαθμό, ώστε ν’ απαιτήσει με θράσος και παραλογισμό την κηδεμονία του παιδιού. Ο Μίλτος αναθέτει στον Ηρακλή και τη Ναταλία, να έχουν από κοντά την Άλκηστη που νιώθει μοναξιά. Η Μίρκα κατασκοπεύοντας την Πέρσα, διαπιστώνει τις προθέσεις της να την ξεσκεπάσει στον Πέτρο. Παράλληλα, ο Φίλιππος, ετοιμάζεται να πετάξει για Λονδίνο προκειμένου να λύσει το μυστήριο που πλανάται γύρω απ’ τον Νεόφυτο. Η Αθηνά, σ’ ένα ξέσπασμα ψυχής, ομολογεί στον Άγγελο, τον έρωτα που αισθάνεται ακόμη γι’ αυτόν και τον εκλιπαρεί να γυρίσει κοντά της, ενώ την ίδια στιγμή, Ηρακλής και Σμαράγδα, τσακωμένοι, ετοιμάζονται να πάνε στο δικηγόρο τους, κάτι που θα ανατραπεί αιφνιδιαστικά…

Read More

And More