Σαπουνο-μανία… Τι θα δούμε σήμερα !

Η ζωή της άλλης (Mega)

Ο Τζώρτζης ξεσπάει βίαια στην Ξένια. Πολύ γρήγορα το μετανιώνει. Ο ντετέκτιβ ενημερώνει την Κάτια για τις επαφές της εγγονής της και εντείνει ακόμη περισσότερο τις υποψίες της. Ο Στέφανος συνοδεύει την Θάλεια στην έξοδό της με το Γιάννη, αλλά η βραδιά έχει απροσδόκητη κατάληξη. Η Νάνσυ εκμεταλλεύεται την απόσταση της Ελπίδας με το Χάρη για να κάνει την κίνηση που τόσο καιρό περίμενε.

Τα μυστικά της Εδέμ (Mega)

Ο Μάνος, ακολουθώντας το σχέδιο, ρίχνει την πρώτη φιτιλιά στην Μελίτα ότι το παιδί της Εύας δεν είναι του Στέφανου. Ο Αστυνόμος φτιάχνει πλαστή γεννετική ταυτότητα του μωρού της Εύας, με σκοπό να γίνουν ακόμα πιο πειστικοί. Η Αμαλία “κραυγάζει” ότι η Εύα είχε σχέδιο να φάει τα λεφτά του Στέφανου, αλλά ο Μάνος, από τα νεύρα του, τίναξε στον αέρα το σχέδιό της. Ο Πέτρος προσπαθεί να μάθει την αλήθεια, αλλά δεν παίρνει ξεκάθαρες απαντήσεις. Η παρέα προσπαθεί να είναι πειστική στα ψέματά της, για να μην προδώσουν το σχέδιο. Τα νέα φτάνουν στα αυτιά του Στέφανου, ο οποίος θεωρεί ότι πρόκειται για ένα ακόμα αρρωστημένο σχέδιο του Μάνου και πάει να ζητήσει εξηγήσεις. Την ίδια ώρα ο Μπέλλος στέλνει εξώδικο στην Δάφνη και στον Νικόλα και τους ζητάει να εγκαταλείψουν την Εδέμ.

Κάρμα (ΑΝΤ1)

Η Σμαράγδα στην προσπάθειά της να εξομαλύνει την σχέση της με τον Ηρακλή για χάρη του παιδιού τον αγκαλιάζει και τον χαϊδεύει τρυφερά. Τη σκηνή αυτή όμως βλέπει ο Άγγελος, ο οποίος φεύγει έξαλλος χωρίς να τους μιλήσει. Η Έλλη απολογείται στον ανακριτή και αρνείται κάθε ανάμειξη με την παράνομη υιοθεσία. Φωτογραφίζει σαν ενόχους την Μίρκα και την Τζένη. Η Μίρκα μαθαίνει από την Ελλη ποιος ήταν εκείνος που πλαστογράφησε την υπογραφή για την παράνομη υιοθεσία, πράγμα που μέχρι τότε αγνοούσε. Ο Στέφανος θέλει να πάρει τηλέφωνο την Σμαράγδα και η Αθηνά του το απαγορεύει. Ο μικρός κάνει παράπονα στον Άγγελο, αλλά η Αθηνά είναι ανένδοτη. Ο Στέφανος τσακώνεται μαζί της και με όλη την παιδική του αφέλεια της λέει ότι είναι κακιά. Η Αθηνά πληγώνεται πολύ από τον Στέφανο και γίνεται ακόμα πιο αυστηρή με το παιδί. Η Πέρσα προσπαθεί με τρόπο να πει στον Πέτρο για την Μίρκα και την ανάμειξή της στην υπόθεση της παράνομης υιοθεσίας, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Η Σμαράγδα προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Άγγελο, αλλά εκείνος της κλείνει συνέχεια το τηλέφωνο και της μιλάει κοφτά. Το βράδυ γυρνώντας στο σπίτι ο Άγγελος μαζεύει τα πράγματά του και ετοιμάζεται να φύγει. Η Σμαράγδα μη μπορώντας να καταλάβει τι γίνεται ξεσπάει σε κλάματα. Ευτυχώς τελευταία στιγμή η παρεξήγηση λύνεται και το ζευγάρι παραμένει μαζί. Την άλλη μέρα, την ώρα που παίρνουν το πρωινό τους, χτυπάει το κουδούνι και δέχονται μια απρόσμενη επίσκεψη…

Read More

And More