Σαπουνο-μανία… Τι θα δούμε σήμερα.

Σαπουνο-μανία… Τι θα δούμε σήμερα. | tlife.gr

Η ζωή της άλλης (Mega)

Η Ξένια χτυπά άθελά της ένα ζητιανάκι και το πηγαίνει στο νοσοκομείο. Η αδυναμία που της δείχνει το κοριτσάκι ξαφνιάζει ευχάριστα την Ξένια. Η Κάτια δίνει στον Σωτήρη μέρος των χρημάτων που συμφώνησαν, προκειμένου εκείνος να παντρευτεί την Τόνια. Στο εστιατόριο η Νάνσυ έχει αρχίσει να υποψιάζεται την κρυφή σχέση του Χάρη με την Ελπίδα. Η Ελπίδα αποφεύγει τον Χάρη και το κλίμα μεταξύ τους γίνεται βαρύ. Αυτή σκέφτεται να φύγει από το ρεστοράν και ζητάει την συμβουλή της Βάσως.

Τα μυστικά της Εδέμ (Mega)

Ο Λουκάς καταδιώκει τους δύο αγνώστους που μπήκαν στο δωμάτιο τής Εύας, αλλά δεν τους προλαβαίνει. Ειδοποιεί τον αστυνόμο και τα μέτρα ασφάλειας έξω από το δωμάτιο του νοσοκομείου γίνονται δρακόντεια. Η Εύα και η Νόρα δεν έχουν καταλάβει τι συνέβη. Ο Στέφανος δεν μπορεί να βρει απάντηση στο ποιος θέλει να βγάλει από τη μέση την Εύα και το παιδί του. Ο Λουκάς υποπτεύεται ότι ο Μάνος ξέρει κάτι παραπάνω για την υπόθεση, αλλά εκείνος το αρνείται. Η Εύα βγαίνει από το νοσοκομείο και η παρέα αποφασίζει να την κρατήσει στην Εδέμ για να την προσέχει. Εκεί, η Εύα πιέζει την Δάφνη να της πει όλα όσα της κρύβουν. Και ενώ ο Μάνος προσπαθεί να πείσει τον Δημήτρη να μην προχωρήσει στην έξωση, η Νταίζη επισκέπτεται την κατασκήνωση και φιλονικεί με την Δάφνη.

Κάρμα (ΑΝΤ1)


Η Αθηνά παίρνει άσχημα την αποκάλυψη του Άγγελου, ότι η Σμαράγδα είναι έγκυος από κείνον και τσακώνονται. Η Μίρκα κι ο Ηρακλής εξασφαλίζουν την κατάθεση της Μιρέλλας στο δικαστήριο. Ο Άγγελος κάνει πρόταση γάμου στη Σμαράγδα κι αυτή πετάει στα σύννεφα. Η Τζένη βλέπει «τυχαία» τον Στέφανο. Η Μίρκα απαιτεί το πρωτότυπο της διαθήκης απ’ την Έλλη, αλλά αυτή το κρατάει για να προστατευτεί. Ο Ηρακλής ψάχνει το θέμα του Νεόφυτου και προσπαθεί να πείσει την Παυλίνα να πάει στην Κύπρο για να δει τι συμβαίνει. Η Ναταλία πηγαίνει στο σπίτι του Ηρακλή και τον προειδοποιεί ότι αν δε σταματήσει τα ψέματα και τις ίντριγκες για να πάρει το Στέφανο, θα μιλήσει στη Σμαράγδα. Ο Ηρακλής της υπόσχεται ότι θα πει μόνο την αλήθεια. Η Αθηνά μαθαίνει απ’ το Στέφανο το συμβάν με την κυρία που τον κοιτούσε κι έκλαιγε στο πάρκο και πηγαίνει στη Σμαράγδα έξαλλη. Ο δικηγόρος συμβουλεύει τον Ηρακλή να μην αντιδικήσει με τη Σμαράγδα, γιατί θα χάσει το παιδί του. Η Σμαράγδα φιλοξενεί την κυρία που πρόσεχε τη γιαγιά της, η οποία της φέρνει κάποια γράμματα της Γκρέτα που κρύβουν την αλήθεια…

READ more