Σαπουνο-μανία… Τι θα δούμε σήμερα !

Η ζωή της άλλης (Mega)

Το παρελθόν του Χάρη δρα καταλυτικά στην προσπάθειά του να προσεγγίσει την Ελπίδα. Ο Στέφανος αποδέχεται πως δεν είναι ερωτευμένος με την Ξένια και βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα της το πει. Αντίθετα ο Στάθης και η Αμάντα δένονται όλο και περισσότερο και διαπιστώνουν πως αυτό που τους ενώνει είναι ισχυρότερο απ’ ό,τι νόμιζαν. Η προσπάθεια συμφιλίωσης του Μάνου και του Ηλία αποτυγχάνει, αποδεικνύοντας ότι τα λάθη του παρελθόντος δεν ξεχνιούνται εύκολα.

Τα μυστικά της Εδέμ (Mega)

Ο Μάνος υποστηρίζει ότι πίσω από τις επιθέσεις εναντίον της Εύας, βρίσκεται ο Στέφανος. Η παρέα, όμως, αρνείται να το δεχτεί σαν πιθανότητα. Ο Στέφανος, ανήσυχος, προσπαθεί να πάρει απαντήσεις από την Αντιγόνη, αλλά μάταια. ‘Ετσι, καταφεύγει στον Πέτρο και στον Μάνο και τους ρωτάει αν γνωρίζουν κάτι παραπάνω για το παρελθόν της οικογένειάς του. Αυτοί, όμως, αρνούνται να τον βοηθήσουν. Ο Μάνος προειδοποιεί τον Πέτρο να προστατεύσει την Μελίτα, διότι οι αλήθειες που θα βγουν στο φως θα την τσακίσουν. Ο Μπέλλος μιλάει στην Νόρα για τα σχέδιά του για την Εδέμ και ζητάει να φύγει η Δάφνη πιο νωρίς, λέγοντας ότι αναλαμβάνει τα έξοδα για την μετακόμιση και τη στέγασή της. Ο Λουκάς και η Νόρα περνούν τη νύχτα στο νοσοκομείο με την Εύα…

Κάρμα (ΑΝΤ1)

Ο Ηρακλής, μαθαίνοντας την εγκυμοσύνη της Σμαράγδας, απαιτεί να του παραχωρήσει την κηδεμονία του Στέφανου. Παράλληλα, η Δήμητρα συνειδητοποιεί ότι Ηρακλής και Μίρκα τη μεταχειρίστηκαν για να πάρουν το παιδί απ’ τη Σμαράγδα κι έτσι αποφασίζει να της τ’ αποκαλύψει όλα. Η επιθετική και παράλογη συμπεριφορά της Αθηνάς, βάζουν σε σκέψεις τον Άγγελο για το κατά πόσο είναι ικανή να έχει κάνει εκείνη τελικά τον φόνο. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης επιστρέφει απ’ την Κύπρο, γκρεμίζοντας τις ελπίδες της οικογένειάς του ότι θα τα ξαναβρεί με τον αδελφό του. Μαθαίνοντας ο Φίλιππος, ότι ο Ηρακλής «ψάχνεται» γύρω απ’ τη ζωή του Νεόφυτου, προβληματίζεται κι ανησυχεί. Η Σμαράγδα εξακολουθεί να βασανίζεται από εφιάλτες, ενώ ο Άγγελος, θέλοντας να επισπεύσει το διαζύγιό του, ετοιμάζεται ν’ αποκαλύψει στην Αθηνά, για το μωρό που περιμένει το ερωτευμένο ζευγάρι να έρθει στο κόσμο.

Read More

And More