Σαπουνο-μανία… Τι θα δούμε σήμερα !

Σαπουνο-μανία… Τι θα δούμε σήμερα ! | tlife.gr

Η ζωή της άλλης (Mega)

H Κάτια επιμένει να γνωρίσει τον παραχαράκτη, παρά τις προσπάθειες της Ξένιας να της αλλάξει γνώμη. Ο Σωτήρης αγοράζει σπίτι για να μένει με την Τόνια. Η Νάνσυ προσπαθεί να μάθει από τον Χάρη αν τρέχει κάτι ανάμεσα σε αυτόν και στην Ελπίδα. Η Θάλεια ζητάει από τον Στέφανο να την καλύψει, για να μπορέσει να βγει με τον Γιάννη. Εκείνος συμφωνεί, αλλά της βάζει όρο να πάει και ο ίδιος μαζί τους…

Τα μυστικά της Εδέμ (Mega)

Ο αστυνόμος «στριμώχνει» την Αμαλία και την αναγκάζει να του μιλήσει για τη συνάντησή της με τον Χατζηβασιλείου. ‘Ετσι, εκείνη του λέει για τον πίνακα και το γράμμα που συνόδευε τη διαθήκη. Ο Πέτρος αναγκάζεται να μιλήσει στον αστυνόμο για το σημείωμα που βρέθηκε μέσα στον πίνακα. Αποφασίζουν, όμως, να μην το κοινοποιήσουν, ώσπου να βγάλουν μια άκρη για την περιβόητη διαθήκη τού Λαζαρίδη. Ο Δημήτρης σκέφτεται να κάνει έναν πρότυπο οικισμό στην τοποθεσία τής Εδέμ και η Νταίζη το επικροτεί και τον παροτρύνει να υλοποιήσει το σχέδιό του. Η Μελίτα και ο Στέφανος αποφασίζουν να φύγουν για μερικές ημέρες στο Παρίσι. Την ίδια στιγμή, η ζωή της Εύας κινδυνεύει, για μια ακόμη φορά.

Κάρμα (ΑΝΤ1)

Ο Ηρακλής στριμώχνει την Μίρκα να του πει για την περίεργη σχέση της με τον Κύπριο Νεόφυτο Νεοφύτου, αλλά εκείνη ξεγλιστράει και τα μπαλώνει. Ο Ηρακλής δεν έχει αποδείξεις προς το παρόν. Ο Άγγελος είναι, με το έτσι-θέλω, δίπλα στην Σμαράγδα, την οποία φροντίζει συνέχεια. Η Σμαράγδα αρχίζει να πείθεται. Η Μίρκα φεύγοντας από τον Ηρακλή δέχεται επίθεση από δύο άντρες. Πιστεύει ότι τους είχε βάλει ο Ηρακλής και έτσι, πηγαίνει σπίτι του. Ο Μίλτος με την Τζένη φεύγουν εκδρομή στην Επίδαυρο, ο Ηρακλής είναι απασχολημένος με την Μίρκα και έτσι η Άλκηστη μένει μόνη της στην εταιρεία. Σε μια συζήτησή της με την Ναταλία, της λέει να πάει στο σπίτι του Ηρακλή, να μπει μέσα με τα κλειδιά που εκείνος της έχει δώσει και να του κάνει έκπληξη. Μόνο που η έκπληξη θα είναι της Ναταλίας, αφού θα βρει εκεί την Μίρκα…Την ώρα που ο Άγγελος είναι με την Σμαράγδα, παίρνει τηλέφωνο η Αθηνά και ζητάει να συναντηθούν οι τρεις τους.

READ more