Σαπουνο-μανία ! Τι θα δούμε σήμερα…

Η ζωή της άλλης (Mega)

Η Μαίρη με τον Μάνο περνούν ένα βράδυ μαζί, πράγμα που βάζει σε υποψίες τη Ντορίτα. Η Βάσω με τον Ηλία κάνουν μια προσπάθεια να ξεπεράσουν το πρόβλημά της και ο Χάρης με την Ελπίδα μιλάνε ανοιχτά και επαναπροσδιορίζουν τη σχέση τους. Ο Φάνης προσπαθεί να μεσολαβήσει για να συμφιλιωθούν ο Ηλίας με το Μάνο. Η Κάτια αρχίζει να σκέφτεται ότι η εγγονή της δεν είναι τόσο αθώα όσο πίστευε κι αποφασίζει να το ψάξει.

Τα μυστικά της Εδέμ (Mega)

Η Νόρα και ο Λουκάς προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι που αφορά τη διαθήκη τού Λαζαρίδη και το ρόλο που μπορεί να παίζει το μωρό της Εύας σ’ αυτήν. Ο Μάνος εμφανίζεται με το χρηματικό ποσό που χρειάζεται η Δάφνη και της το δίνει. Η παρέα αποφασίζει να το γιορτάσει, οργανώνοντας μια ήσυχη βραδιά στην κατασκήνωση. Ο Πέτρος προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες για τον δικηγόρο που είχε ο Λαζαρίδης εκείνο τον καιρό, προσπαθώντας να εντοπίσει τη διαθήκη. Η Νταίζη βάζει φιτιλιές στον Δημήτρη για την έκταση της Εδέμ. Η Μελίτα εξομολογείται στον Στέφανο ό,τι της λείπει η παρέα και όλα όσα έκαναν μαζί. Την ίδια στιγμή, τα ζευγάρια της παρέας ανταλλάσσουν όρκους φιλίας και αγάπης.

Κάρμα (ΑΝΤ1)

Ο Άγγελος δεν παίρνει απάντηση σχετικά με το τι κάνει η Αθηνά στο σπίτι του Ηρακλή. Η Σμαράγδα είναι τρομοκρατημένη απ’ τα όνειρα που βλέπει, ότι θα χάσει το παιδί της και δε σηκώνεται απ’ το κρεβάτι. Η Άλκηστη αντιμετωπίζει το Μίλτο που της παραδέχεται ότι τα ‘χει ξαναφτιάξει με τη Τζένη. Το μαθαίνει κι ο Ηρακλής που δεν του αρέσει καθόλου. Η Αθηνά κι ο Άγγελος καυγαδίζουν άσχημα. Ο Ηρακλής συναντιέται με τη Ναταλία και την πείθει να ξαναγυρίσει στο γραφείο. Ο Πέτρος έχει προβληματιστεί πολύ που έχει εξαφανιστεί ο ντετέκτιβ ο Σπύρος και με τη βοήθεια της Πέρσας και της φίλης της, της Έλενας, βάζει μπρος να τον βρει. Τα λέει στη Μίρκα που προσπαθεί να τον κάνει να παρατήσει τις προσπάθειες. Ο Άγγελος μαθαίνει ότι η Σμαράγδα δε σηκώνεται απ’ το κρεβάτι και πηγαίνει σπίτι της να την περιποιηθεί. Ο Ηρακλής λαβαίνει από τον ντετέκτιβ αποκόμματα εφημερίδων που δείχνουν το Νεόφυτο με τη Μίρκα και τον άντρα της την Πρωτοχρονιά του Μιλένιουμ. Ο Άγγελος πάει και αντιμετωπίζει τον Ηρακλή ζητώντας του εξηγήσεις για τις συναντήσεις του με την Αθηνά. Οι δυο άντρες αναμετριούνται στα ίσα. Ο Μίλτος ενημερώνεται απ’ τη Τζένη πως η Σμαράγδα είναι έγκυος απ’ τον Άγγελο. Ο Ηρακλής συναντιέται με τη Μίρκα στο σπίτι του και απαιτεί την αλήθεια για τη σχέση της με το Νεόφυτο…

Read More

And More