Σάρα Εσκενάζη: Θαύμασε τον πατέρα της, Αλμπέρτο Εσκενάζη στο θεατρικό σανίδι! [pics]

Σάρα Εσκενάζη: Θαύμασε τον πατέρα της, Αλμπέρτο Εσκενάζη στο θεατρικό σανίδι! [pics] | tlife.gr

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζη πρωταγωνιστεί φέτος στην θεατρική παράσταση «Άννα Φρανκ – Το ημερολόγιο» σε σκηνοθεσία Βάσιας Παναγοπούλου. Μάλιστα, το βράδυ της Τρίτης έγινε η επίσημη πρεμιέρα του θεατρικού έργου, στο θέατρο Χυτήριο και φυσικά στις πρώτες σειρές καθόταν η κόρη του, Σάρα Εσκενάζη.

Πατέρας και κόρη είναι πολύ αγαπημένοι και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε κάποια έξοδό τους στο θέατρο. Η γλυκιά Σάρα, η οποία ξεχώρισε στο φετινό Survivor με τον χαρακτήρα της και το φωτεινό χαμόγελό της, βρίσκεται πάντα στο πλευρό του διάσημου πατέρα της και τον στηρίζει σε κάθε επαγγελματικό του βήμα. Έτσι, δεν γινόταν να λείψει από την πρεμιέρα της «Άννα Φρανκ – Το ημερολόγιο» και να θαυμάσει τον Αλμπέρτο Εσκενάζη να παίζει στην θεατρική σκηνή.

Αμέσως μετά, η Σάρα πόζαρε γεμάτο χαρά στον φωτογραφικό φακό του TLIFE, στο πλευρό του μπαμπά της!

Δες τις φωτογραφίες:

Λίγα λόγια για την παράσταση

Αθώο, τρυφερό, αληθινό, αντιναζιστικό, λυρικό, ειλικρινές, μοναδικό, ιστορικό, γεμάτο ομορφιά εκείνο το ημερολόγιο που στα χέρια ενός κοριτσιού στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο του ζόφου, έγινε σύμβολο αληθινής ελευθερίας. Η Άννα Φρανκ δε σταμάτησε ποτέ να μιλά στις καρδιές των εφήβων, του κόσμου όλου, να επικοινωνεί και να ονειρεύεται, ακόμα και όταν η ναζιστική θηριωδία έβαλε τέλος στη ζωή της.

Τη μοναδική σφραγίδα αυτού του υπέροχου κοριτσιού, όπως και καθενός παιδιού στην ανθρωπότητα, παρουσιάζει το θέατρο Χυτήριο, τη θεατρική περίοδο 2017-2018, σε μια συγκινητική απόδοση αλλά και τρυφερή σκηνοθετική προσέγγιση της Βάσιας Παναγοπούλου. Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός προσεγγίζει το ειλικρινές, ποιητικό κείμενο της Άννας Φρανκ, μιας και είναι ένα από τα βιβλία που άλλαξαν και το δικό της κόσμο, όπως χιλιάδων νέων, δεκαετίες τώρα σε όλο το πλανήτη. Αυτή τη φορά και ως σκηνοθέτης, φωτίζει όχι μόνο την ψυχολογία της ηρωίδας και των πρωταγωνιστικών χαρακτήρων, αλλά και την ιστορική συγκυρία, αναπαριστά την εποχή, παρακινεί σε ομορφιά και αισιοδοξία και επιχειρεί αντιστοιχίες με το σήμερα, έχοντας πάντα σεβασμό στις κρυστάλλινες ευαισθησίες της ψυχολογίας των εφήβων, που όπως η Άννα Φρανκ έγραφε «Δεν σκέφτονται όλη αυτή τη δυστυχία, αλλά την ομορφιά που ακόμα μένει».

Παίζουν: Φανή Γέμτου, Γιάννης Μπουραζάνας, Δημήτρης Μάριζας, Τέτα Καμπουρέλη, Κατερίνα Καρατζοπούλου, Άρης Αντωνόπουλος, Μαρτίνα Δημοπούλου. Στο ρόλο της Άννα Φρανκ η Κωνσταντίνα Δαούτη.

Φιλική συμμετοχή: Αλμπέρτο Εσκενάζη

READ more