Σάρα Εσκενάζυ: “Πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος! Σαν σήμερα επέστρεψα σε μια υπέροχη αγκαλιά”

Yπήρξε ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του πρώτου Survivor και δεν σταματά να δείχνει τη χαρά της για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι επιβίωσης. Ο λόγος για τη Σάρα Εσκενάζυ, που αν και είναι κόρη του γνωστού ηθοποιού Αλπμπέρτο Εσκενάζυ, την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το παιχνίδι.

Σαν σήμερα, πριν από ένα χρόνο, επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της οικογένειάς της από τον Άγιο Δομινίκο και έγραψε τα παρακάτω συγκινητικά λόγια, που αφορούν κυρίως στην αγάπη που της δείχνει ο κόσμος.

“Ελ. Βενιζέλος 25/6/2017 ώρα 16:43…. Πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος!!! Σαν σήμερα επέστρεψα σε μια υπέροχη αγκαλιά… μετά απο ενα δύσκολο και συναρπαστικό ταξίδι…το μεγαλύτερο που έζησα ποτέ έως σήμερα… σε μια αγκαλιά που την περίμενα και με περίμενε… πώς και πώς…την αγκαλιά της οικογένειας μου!!! Βρέθηκα επίσης όμως και σε μια ακόμα μεγαλύτερη αγκαλιά… μια αγκαλιά που δεν την περίμενα… και ούτε καν την είχα φανταστεί… και για την οποία θα σας είμαι στο καθένα σας ξεχωριστά ευγνώμων κάθε μέρα!!! Και αυτή είναι η δική σας αγκαλιά, που την ανοίξατε διάπλατα και που με δεχτήκατε και με υποδεχτήκατε σαν δικό σας παιδί… Αυτό είναι το βραβείο μου…το δώρο σας, το έπαθλο μου… πείτε το όπως θέλετε!!! Εγώ θα σας αποκαλώ όλους πάντως “οικογένεια” μου… γιατί έτσι σας νιώθω!! Να είστε όλοι καλά και να χαμογελάτε κάθε μέρα!!”

Ελ. Βενιζέλος 25/6/2017 ώρα 16:43…. Πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος!!! Σαν σήμερα επέστρεψα σε μια υπέροχη αγκαλιά…μετα απο ενα δύσκολο και συναρπαστικό ταξίδι…το μεγαλύτερο που έζησα ποτέ έως σήμερα…σε μια αγκαλιά που την περίμενα και με περίμενε…πως και πως…την αγκαλιά της οικογένειας μου!!! Βρέθηκα επίσης όμως και σε μια ακόμα μεγαλύτερη αγκαλιά…μια αγκαλιά που δεν την περίμενα…και ούτε καν την είχα φανταστεί… και για την οποία θα σας είμαι στο καθένα σας ξεχωριστά ευγνώμων κάθε μέρα!!! Και αυτή είναι η δική σας αγκαλιά, που την ανοίξατε διάπλατα και που με δεχτήκατε και με υποδεχτήκατε σαν δικό σας παιδί… Αυτό είναι το βραβείο μου…το δώρο σας, το έπαθλο μου… πείτε το όπως θέλετε!!! Εγώ θα σας αποκαλώ όλους πάντως “οικογένεια” μου…γιατί έτσι σας νιώθω!! Να είστε όλοι καλά και να χαμογελάτε κάθε μέρα!! #one #year #ago #memories #anniversary #tb #throwback #love #hug #tears #friends #for #ever #my #family #my #power #my #everything #is #you #thank #you #all #from #my #heart

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Eskenazi (@eskenazisara) στις

Read More

And More