Σάρα Εσκενάζυ: Στο θέατρο με τον μπαμπά της [pics]

Σάρα Εσκενάζυ: Στο θέατρο με τον μπαμπά της [pics] | tlife.gr

Η Σάρα Εσκενάζυ κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από το Survivor και την στάση που κράτησε όσο βρισκόταν στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Η ομορφη ηθοποιός και κόρη του Αλμπέρτο Εσκενάζυ κατάφερε να ξεχωρίσει με τον χαρακτήρα της και το φωτεινό της χαμόγελο. Αυτό που έχει πάντα στη ζωή της. Χαμογελαστή και όμορφη την συνάντησε και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE το βράδυ της Τρίτης που βρέθηκε στο Θέατρο Αποθήκη μαζί με τον διάσημο μπαμπά της.

Μπαμπάς και κόρη παρακολούθησαν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «7 χρόνια» την οποία σκηνοθετεί ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και έχει κερδίσει το θεατρόφιλο κοινό.

Για την παράσταση

Μία εταιρία. Τέσσερις φίλοι και συνεργάτες. Ένας μεσολαβητής. Η πιο σημαντική διαπραγμάτευση. Ένας από τους τέσσερις θα πρέπει να πάει φυλακή για… 7 ΧΡΟΝΙΑ.

Όταν η εφορία ανακαλύπτει μια μεγάλη απάτη στην εταιρία των
τεσσάρων φίλων, η μόνη λύση που προκύπτει ομόφωνα είναι, κάποιος από τους τέσσερις, να πάρει μόνος του την ευθύνη, προστατεύοντας έτσι τους υπόλοιπους και την εταιρία. Ένας ανεξάρτητος μεσολαβητής θα τους βοηθήσει στη διαπραγμάτευση. Το οικονομικό αντίτιμο για την απώλεια της ελευθερίας θα το ορίσει αυτός, που θα βρεθεί στη φυλακή.

Ποιός στ’ αλήθεια αξίζει να «φύγει»; Και πόσο κοστίζει;

Τα Αθηναϊκά Θέατρα παρουσιάζουν το έργο «7 ΧΡΟΝΙΑ», το οποίο είναι βασισμένο στην ομώνυμη ισπανική ταινία των Jose Cabeza και Cristian Conti, με μια εξαιρετική διανομή πρωταγωνιστών: Αλέξανδρος Λογοθέτης, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Ορφέας Αυγουστίδης, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Γιώργος Χριστοδούλου.

Συντελεστές:

Προσαρμογή – Σκηνοθεσία: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

Σκηνικά: En Route Architects – Hannes Livers Gutberlet – Κατερίνα Κούρκουλα

Επιμέλεια Κοστουμιών: Χαρά Μποτσιβάλη

Σχεδιασμός Φωτισμών : Αλέξανδρος Αλεξάνδρου

Σχεδιασμός Ήχων-Μουσική : Σταύρος Γασπαράτος

Βοηθός Σκηνοθέτη : Δήμητρα Δερμιτζάκη

Βοηθός Συνθέτη : Πάνος Τσίγκος

Πρωταγωνιστούν : Αλέξανδρος Λογοθέτης, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Ορφέας Αυγουστίδης, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Γιώργος Χριστοδούλου.

READ more