Σαρμπέλ κάνοντας πρόταση γάμου: ”Αν με αρνηθείς, καλύτερα να με ρίξεις στους κροκόδειλους”!

Ο Σαρμπέλ και η εκλεκτή της καρδιάς του, Ελπίδα, φωτογραφίζονται και μιλούν για την ημέρα γνωριμία τους, την πρόταση γάμου και το στυλ που αυτός θα έχει. Όπως αρχικά αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής, γνώρισε την Ελπίδα σε ένα λιβανέζικο εστιατόριο πριν από τρία χρόνια. Εκείνος έτυχε να βρίσκεται εκεί λόγω επαγγελματικού ραντεβού κι εκείνη, μόλις είχε τελειώσει από τη δουλειά της και είχε πάει εκεί για φαγητό με μια φίλη της.

”Όταν την είδα ξαφνικά να μπαίνει, έπαθα πλάκα! Επειδή όμως είμαι πολύ ντροπαλός, δεν ήξερα πώς να την πλησιάσω. Κοιτούσα προς το μέρος της μήπως διασταυρωθούν κατά τύχη τα βλέμματά μας, αλλά εκείνη ήταν απορροφημένη στη συζήτηση με τη φίλη της. Έπιασα λοιπόν, τον σεφ του μαγαζιού, που ήταν φίλος μου και τον ρώτησα ”Εκείνη την κοπέλα που κάθεται εκεί μήπως τη γνωρίζεις από κάπου;”. Εκείνος χωρίς να πει κουβέντα, με πήγε στο τραπέζι της και μας σύστησε…”, δηλώνει ο Σαρμπέλ χαρακτηριστικά στο περιοδικό ”ΟΚ!”.

Η Ελπίδα παραδέχεται ότι στην αρχή είχε ενδοιασμούς -συνήθως οι καλλιτέχνες έχουν τη φήμη ότι είναι άστατοι στην προσωπική τους ζωή- μιας και δεν τον είχε γνωρίσει μέσω κοινής παρέας ή κάποιου γνωστού για να ξέρει αν είναι σοβαρός ή όχι, αλλά με τους τρόπους του της απέδειξε ότι είναι κύριος και οι αμφιβολίες εξαφανίστηκαν.

Ο Σαρμπέλ με τη σειρά του, αναφέρει ότι από την πρώτη φορά που βρέθηκε με την Ελπίδα, αισθάνθηκε ότι πρέπει να είναι μαζί μια ζωή, ενώ αποκαλύπτει σχετικά με την πρόταση γάμου και το δαχτυλίδι:

”Αν και ήμουν σίγουρος από την πρώτη στιγμή γνωριμίας μας, το δαχτυλίδι το αγόρασα έναν χρόνο πριν της κάνω πρόταση γάμου. Αλλά δίσταζα να της δώσω, όχι γιατί είχα αμφιβολίες, αλλά γιατί ήθελα η πρόταση να γίνει σωστά. Το αρχικό σχέδιο ήταν να της κάνω πρόταση γάμου στην Κωνσταντινούπολη, στην Αγιά Σοφιά. Αλλά δεν ένιωσα έτοιμος να το κάνω. Τον Οκτώβριο του 2010 δεν κρατιόμουν άλλο και της πρότεινα να πάμε κρουαζιέρα στον Νείλο. Το πρώτο βράδυ, λοιπόν, πήγα στο roof garden του ξενοδοχείου, που είχε θέα στην έρημο, γονάτισα και της είπα: ”Χόντα Καμίλ Τούμα -είναι ολόκληρο το όνομά της-, αγάπη της ζωής μου, θα με παντρευτείς;”. Και μου απάντησε: ”Πλάκα μου κάνεις;”. (γέλια)…”

Επιπλέον, ο γνωστός τραγουδιστής δηλώνει ότι πριν γνωρίσει την Ελπίδα, δεν σκόπευε να παντρευτεί, αλλά μαζί της ήταν διαφορετικά, γι’ αυτό και μόλις της έκανε την πρόταση, της είπε: ”Αν με αρνηθείς καλύτερα να με ρίξεις στους κροκόδειλους!”.

Τέλος, σχετικά με την δημιουργία οικογένειας η ίδια η Ελπίδα αναφέρει: ”Αν με ρωτούσες πριν από έναν χρόνο, θα σου έλεγα ότι δεν είμαι έτοιμη να γίνω μητέρα. Αλλά τώρα τελευταία, έχει χτυπήσει το βιολογικό μου ρολόι και θέλω πολύ να γίνουμε γονείς!”

Διάβασε περισσότερα στο ”ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More