Σαρμπέλ: Συγκλονίζει με την αποκάλυψή του – “Αρρώστησα από το στρες κι έβγαλα όγκο στο λαιμό”

Ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της εγχώριας showbiz – ειδικά μετά τη συμμετοχή του στην Eurovision – ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος για τον Σαρμπέλ, ο οποίος πλέον ζει μόνιμα στο Λονδίνο με τη σύζυγό του και έχει αλλάξει όλη του τη ζωή. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μπορεί να έχει φτιάξει τη ζωή του στην Αγγλία, αλλά έρχεται αρκετά συχνά στην Ελλάδα για να δει την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Σαρμπέλ βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τόσο για την απώλεια του πολυαγαπημένου του πατέρα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2017 αλλά και για τη δύσκολη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, αποκαλύπτοντας ότι είχε βγάλει όγκο στον λαιμό…

«Δεν θέλω να πω πολλά για την απώλεια του μπαμπά μου, είναι πολύ δύσκολο. Λείπει, λείπει… Λείπει πάρα πολύ από τη ζωή μου. Ήταν και μουσικός, κάναμε αστεία μαζί, τραγουδάγαμε μαζί, ήταν παρέα. Κι επειδή έφυγε με έναν πολύ άσχημο τρόπο αυτό σου αφήνει σημάδι στην καρδιά. Μετά πέρασα κι εγώ τα δικά μου τα ψυχολογικά, αρρώστησα από το στρες κι έβγαλα όγκο στο λαιμό. Όλα αυτά βγήκαν από τη στεναχώρια μου για τον μπαμπά μου. Ένα χρόνο μετά είχα αρρωστήσει κι έκανα επέμβαση και μου το αφαίρεσαν και οι γιατροί μου απαγόρευσαν να μιλήσω για ένα μήνα», είπε ο Σαρμπέλ.

Δες το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=SDiW2atpLxE

Πλέον τα δύσκολα ανήκουν στο παρελθόν, ωστόσο ο Σαρμπέλ δεν θα ξεχάσει ποτέ τον πατέρα του και θα τον έχει για πάντα στην καρδιά του.

Read More

And More