Αποκάλυψη βόμβα

Σάρον Στόουν: Ο παππούς μου ασέλγησε σε εμένα και την αδερφή μου – Η γιαγιά μου κλείδωσε την πόρτα

Η Σάρον Στόουν κάνει αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν κύμα συζητήσεων στα νέα απομνημονεύματά της, με τίτλο «The Beauty of Living Twice».

Η 63χρονη σταρ του Χόλιγουντ μιλά για το εγκεφαλικό που υπέστη πριν από 20 χρόνια και παραλίγο να χάσει τη ζωή της, αλλά και στη σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε από τον παππού της, όταν ήταν ακόμα μικρό παιδί.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, η «σεξοβόμβα» της ταινίας «Βασικό Ένστικτο» διηγείται στο βιβλίο της ότι τόσο η ίδια όσο και η αδερφή της οδηγήθηκαν σε ένα δωμάτιο μαζί με τον παππού τους όταν ήταν παιδιά. Τότε, η γιαγιά τους κλείδωσε την πόρτα, και ο ηλικιωμένος Κλάρενς Λόσον ασέλγησε πάνω τους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone)

Μάλιστα, όπως περιγράφει, όταν εκείνος πέθανε, και εκείνη βρισκόταν σε ηλικία 14 ετών, θυμάται ότι πίεσε με το δάχτυλό της τη σορό μέσα στο φέρετρο, για να βεβαιωθεί ότι ήταν νεκρός. «Με πλημμύρισε ξαφνικά ένα αίσθημα αλλόκοτης ικανοποίησης από τη γνώση ότι είχε επιτέλους είχε πεθάνει. Κοίταξα την Κέλι και εκείνη κατάλαβε. Ήταν 11 και αυτό είχε πια τελειώσει», αναφέρει χαρακτηριστικά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone)

Ακόμα, η Σάρον Στόουν διηγείται την περιπέτεια υγείας της το 2001, που κόντεψε να της στοιχήσει τη ζωή. Τότε, η διάσημη ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό και είδε … όραμα με τρεις φίλους της που είχαν φύγει από τη ζωή, χωρίς να τους κατονομάζει. Τότε, τα τρία αυτά πρόσωπα της «ήταν δίπλα της στην εντατική» και τη συμβούλεψαν να μη φοβάται: «Το φως ήταν τόσο έντονο και… μυστηριώδες. Ήθελα να μάθω τι είναι, να βυθιστώ μέσα του». Την αμέσως επόμενη στιγμή όμως «αισθάνθηκε ξαφνικά σαν να την είχε κλωτσήσει στο στήθος ένα μουλάρι» και «έκανε την επιλογή να επιβιώσει».

Το σίγουρο είναι ότι τα απομνημονεύματα της Σάρον Στόουν θα συζητηθούν πολύ!

Read More

And More