Σάροουν Στόουν: Κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά της εξαιτίας του εμβολίου για τον κορονοϊό

Mε τον κίνδυνο να μείνει χωρίς δουλειά φλερτάρει η Sharon Stone η οποία απαίτησε από την παραγωγή της νέας της ταινίας να εμβολιαστούν πρώτα όλα τα μέλη του σετ, προκειμένου να επιστρέψει στα γυρίσματα.

Η 63χρονη ηθοποιός αποκάλυψε σε βίντεο της με αφορμή την υποψηφιότητά της ως μέλος του SAG-AFTRA ότι οι υπεύθυνοι της παραγωγής την απείλησαν ότι θα χάσει την δουλειά της στην Ατλάντα, αν δεν επιστρέψει σύντομα στα γυρίσματα με την ίδια όμως να αρνείται να το κάνει καθώς δεν είναι όλοι εμβολιασμένοι.

«Θα επιστρέψω στο επάγγελμά μου πριν εμβολιαστούν όλοι; Όχι, δεν θα πάω. Με απειλούν ότι θα χάσω την δουλειά μου; Ναι, το κάνουν. Θα χάσω την δουλειά μου εάν όλοι δεν εμβολιαστούν; Ναι, θα μπορούσα. Θα στηρίξω όμως, όλους εμάς, ώστε όλοι στα στούντιο να είναι εμβολιασμένοι; Ναι, θα το κάνω. Είναι γελοίο να πρέπει να πάμε στην δουλειά εκεί, όπου στην πραγματικότητα δεν είναι ασφαλές να δουλεύουμε», δήλωσε η ηθοποιός.

Όπως εξήγησε η Σάρον Στόουν, έχει σκοπό να κάνει οτιδήποτε μπορεί, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι οι χώροι εργασίας θα είναι Covid-free. «Κι εγώ είμαι εσείς. Συγγνώμη, που αυτές είναι οι συνθήκες εργασίας μας. Αυτό είναι το σωματείο των ηθοποιών, που έχουμε…», ανέφερε.

Η επιλογή υποχρεωτικού εμβολιασμού έχει δοθεί ήδη στα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά στούντιο του εξωτερικού.

Το μόνο που χρειάζεται είναι η παραγωγή να ενημερώσει έγκαιρα όλους τους εργαζομένους.

Read More

And More