Σαρωτικές αλλαγές στον Alpha, ποιες κυρίες της ενημέρωσης λέγεται πως φλερτάρουν με το κανάλι της Κάντζας ;

Μήνας σαρωτικών εξελίξεων και διαθρωτικών ανακατατάξεων αναμένεται να είναι ο Μάρτιος για τον Alpha. Βλέπετε, μετά την αποχώρηση του RTL Group από την ιδιοκτησία του καναλιού και την διοίκηση και την… ολική επιστροφή του Δημήτρη Κοντομηνά στο τιμόνι, το μόνο σίγουρο είναι, πως πολλά θα είναι εκείνα τα πράγματα που θα αλλάξουν και πως σίγουρα θα έχουμε να κάνουμε με νέα δεδομένα.

Απ ΄ότι ,λοιπόν, ακούγεται και συζητιέται έντονα, ο Alpha θα ρίξει το βάρος του στην ενημέρωση και θα προσπαθήσει να γίνει – αν όχι αμιγώς – αλλά σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό, ένα καθαρά, ενημερωτικό κανάλι. Με άλλα λόγια; Η ενημέρωση θα αποκτήσει τον πρώτο λόγο στο κανάλι της Κάντζας και στο πλαίσιο αυτό μάλιστα, έχει έρθει στο προσκήνιο η σκέψη του να αναλάβει κι άλλα ενημερωτικά καθήκοντα ο Αντώνης Σρόιτερ, είτε μεγαλώνοντας την διάρκεια του καθημερινού δελτίου ειδήσεων, το οποίο είναι πολύ πιθανό από ωριαίο να γίνει δύωρο, είτε αναλαμβάνοντας την δική του εβδομαδαία, πολιτική εκπομπή, κάτι για το οποίο άλλωστε σας είχα γράψει εδώ και καιρό.

Μάλιστα, γι ΄αυτό ακριβώς τον λόγο, έχουν “παγώσει” για την ώρα όλες οι προτάσεις και οι σκέψεις σε σχέση με την ψυχαγωγία, ενώ ,ήδη, έχει ειπωθεί και το πρώτο μεγάλο “όχι”, το οποίο έχει να κάνει με την νέα τηλεοπτική έκδοση του “Greek Idol”, η οποία μέχρι πρότεινος ήταν στο τραπέζι των συζητήσεων για φέτος, αλλά τελικά δεν μας προκύψει.

Και όπως συμβαίνει πάντα στις τηλε-αναμπουμπούλες, έχει ξεκινήσει κι ένας χορός μεταγραφολογίας σε σχέση με την ενημέρωση, με διάφορα ονόματα να λέγεται πως φλερτάρουν με το κανάλι. Για την ώρα ,λοιπόν, οι άνθρωποι της Κάντζας λέγεται πως βρίσκονται σε συζητήσεις με την Μαρία Σαράφογλου, αλλά και με την Φαίη Μαυραγάνη, ενώ ο Δημήτρης Κοντομηνάς επίσης ακούγεται πως… μαρκάρει στενά την Πόπη Τσαπανίδου ! Αλήθεια, ψέματα, ο χρόνος θα δείξει…

Read More

And More