Σας αποκαλύπτουμε ποιος κριτής του “Top Chef” έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους διαγωνιζόμενους !

Οκτώ και σήμερα μας χωρίζουν απο την στιγμή που το “Top Chef” θα κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας ! Οκτώ και σήμερα μας χωρίζουν απο την στιγμή που η Νάντια Μουλέ και οι κριτές του πολυσυζητημένου ριάλιτι μαγειρικής του ΑΝΤ1 φορέσουν τις ποδιές τους και βγουν στον αέρα.

Ετσι, τα γυρίσματα γίνοντα με εντατικούς ρυθμούς, με εντατικότατους ρυθμούς και ήδη έχουν αρχίσει τα ..παραπονάκια για την κριτική επιτροπή ,τις κρίσεις της και τις επικρίσεις της !

Και επειδή όπως συμβαίνει σε όλες τις ριαλιτο-κριτικές επιτροπές ,έτσι κι εδώ υπάρχει και ο …καλός, υπάρχει και ο …κακός ,για την ώρα δεν ξέρω αν υπάρχει και ο… άσχημος. Αν βγουν στον αέρα και δούμε πως …γράφουν, τότε θα τα ξανά πούμε.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις αποκλειστικές πληροφορίες του “T-Life” ο πιο αυστηρός κριτής του σόου είναι ο Ηλίας Μαμαλάκης ! Ναι,ναι ο Ηλίας Μαμαλάκης ! Αν πιστεύατε πως ο αγαπημένος σε όλους μας chef θα ήταν τόσο γλυκούλης όσο τον βλέπαμε στο “Μπουκιά και Συχώριο” ,απατάσθε.

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα δούμε έναν άλλο Ηλία, ο οποίος απ ΄ότι ακούγεται έχει γίνει για τα σχόλια και τις κριτικές του, ο φόβος και ο τρόμος των συμμετεχόντων !

Read More

And More