Σας αποκαλύπτουμε, τι εκπομπή θα κάνει του χρόνου στο Mega ο Γρηγόρης !

Επειδή παντού υπάρχει ένας… μύθος και δη σε ότι έχει να κάνει με την τηλεόραση, τους τηλε-αστέρες, τις τηλε-αστερίδες, τα νέα συμβόλαια και τα επόμενα τηλεοπτικά βήματα, είπα σήμερα πουρνό-πουρνό, να κααρρίψω ακόμα έναν τηλε-μύθο, ο οποίος έχει αρχίσει να κυκλοφορεί έντονα από την περασμένη εβδομάδα…

Πρόκειται για τον νέο τηλεοπτικό μύθο, που έχει αρχίσει να κυνηγά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, από την στιγμή που υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με το Mega. Βλέπετε, μέχρι την περασμένη εβδομάδα είχαμε να κάνουμε με τον μύθο εκείνο που είχε να κάνει με τα του συμβολαίου και τις σχέσεις του με το Mega. Τώρα που αυτό έληξε, εμφανίστηκε ο τηλε-μύθος σε σχέση με το τι θα κάνει του χρόνου ο Γρηγόρης.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις πληροφορίες μου, όπως σας είπα και την περασμένη εβδομάδα, ο θεσσαλονικιός παρουσιαστής θα εμφανιστεί από Οκτώβρη στους δέκτες μας, παίζοντας σε διπλό τηλεοπτικό ταμπλό. Από την μία μεριά θα έχει την παρουσίαση των επόμενων επεισοδίων του “Money Drop” που έχουν μπει στο συρτάρι και φυλάσσονται για του χρόνου και από την άλλη μεριά θα έχει να κάνει με την παρουσίαση μίας εβδομαδιαίας, ψυχαγωγικής εκπομπής.

Η εβδομαδιαία αυτή εκπομπή , λοιπόν, για την οποία μέσα σε μόλις μία εβδομάδα έχουν ακουστεί τόοοοοσα σενάρια, δεν είναι άλλη από την ταξιδιωτική εκπομπή που λατρεύει να κάνει ο Γρηγόρης. Ο γνωστός παρουσιαστής για ακόμα μία φορά αποφάσισε να επιστρέψει τηλεοπτικά, στην μοναδική εκπομπή που έχει αγαπήσει τόσο και η οποία τον κάνει τρελά ευτυχισμένο, όταν εμφανίζεται πάλι και πάλι στον τηλεοπτικό του δρόμο και αυτή η εκπομπή είναι τα τηλεοπτικά του ταξίδια.

Ετσι, για ακόμα μία φορά ο Γρηγόρης “μεταμορφώνεται” σε τηλε-ταξιδευτής, παίρνει το μικρόφωνο και την κάμερα στον ώμο και φεύγει για τον δρόμο, για τον δρόμο. Αυτή την εκπομπή ο Γρηγόρης την περιμένει με πολύ όρεξη και λαχτάρα, γιατί δεν βλέπει την ώρα, για να έρθει και πάλι σε άμεση επαφή, με τον κόσμο.

Μάλιστα, τα πρώτα του ταξίδια και τα πρώτα του γυρίσματα σχεδιάζει να τα ξεκινήσει σύντομα, πολύ σύντομα και συγκεκριμένα, αμέσως μετά το Πάσχα.

Read More

And More