Σας το είχαμε πει πρώτοι πως το “X-Factor” θα ταξιδέψει στην Νέα Υόρκη. Ηρθε και η επίσημη ανακοίνωση !

“Το X-Factor ταξιδεύει στην Αμερική” …Αυτός είναι ο τίτλος του επίσημου δελτίου τύπου που μας έστειλε προ ημερών ο ΑΝΤ1, θέλοντας να μας ανακοινώσει, πως το επιτυχημένο τάλεντ-σόου, για πρώτη φορά στην τηλεοπτική του ιστορία, φτιάχνει βαλίτσες και πετά μέχρι την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Μία είδηση την οποία σας είχα αποκαλύψει αποκλειστικά πριν απο έναν και πλέον μήνα εδώ, μέσα απο την στήλη μου Media στο “T-Life” ! Ετσι, σήμερα δεν έχω να σας πω κάτι περισσότερο, απο το να σας παρουσάσω την ανακοίνωση του καναλιού του Αμαρουσίου !

“…11 και 12 Σεπτεμβρίου οι 2 μεγάλες Auditions στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης ! Μετά την Ελλάδα και την Κύπρο, σειρά έχει η ομογένεια! Ο κορυφαίος μουσικός διαγωνισμός συνεχίζει να αναζητά το X FACTOR, όπου υπάρχουν Έλληνες. Επόμενη στάση του η Νέα Υόρκη!
Οι τέσσερις κριτές του X FACTOR, Γιώργος Θεοφάνους, Γιώργος Λεβέντης, Κατερίνα Γκαγκάκη και Νίκος Μουρατίδης, ταξιδεύουν για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη, για να επιλέξουν τα ταλέντα της Αμερικής που θα συμμετάσχουν στο ελληνικό X FACTOR. Και ποιος ξέρει, ίσως ανακαλύψουν εκεί το επόμενο αστέρι του ελληνικού τραγουδιού.
Οι δύο Auditions θα πραγματοποιηθούν στο Μανχάταν στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου. To δορυφορικό κανάλι του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στις ΗΠΑ, o ΑΝΤ1 Satellite, καλεί όσους performers ή vocal groups πιστεύουν ότι… το ‘Χουν, να διεκδικήσουν ένα μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο δηλώνοντας συμμετοχή σε αυτό το μεγάλο μουσικό event με τους εξής τρόπους:
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου.
Το τμήμα των Δορυφορικών Καναλιών του ANT1 αναπτύσσει και διανέμει το κανάλι σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω των κορυφαίων συστημάτων ψηφιακής μετάδοσης. O ΑΝΤ1 SATELLITE μεταδίδεται στις ΗΠΑ μέσω των DISH NETWORK, TIME WARNER CABLE, COMCAST, VERIZON FiOS TV, CABLEVISION, BRIGHT HOUSE NETWORKS και RCN CABLE και στον Καναδά σε περισσότερες από 12 πλατφόρμες.

Ο ANT1 PACIFIC μεταδίδεται στην Αυστραλία μέσω των FOXTEL, OPTUS, AUSTAR και SELECT TV, ενώ ο ANT1 EUROPE σε ολόκληρη την Ευρώπη δορυφορικά μέσω του HELLAS SAT και καλωδιακά στη Γαλλία μέσω της FREE και τη Γερμανία μέσω των WILHELM.TEL, WILLY.TEL και KABELBW.

Read More

And More