Σάσα Μπάστα: Παιχνίδια στη θάλασσα με την 5 μηνών κόρη της! [pic]

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Σάσα Μπάστα. Η τραγουδίστρια, στις 16 Ιανουαρίου, έγινε για πρώτη φορά μανούλα, αφού έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Κουσαθάνα. Η Σάσα Μπάστα ανυπομονούσε να κρατήσει στην αγκαλιά της την κόρη της και πλέον ζει τις μαγικές στιγμές της μητρότητας. Η μικρή της πριγκίπισσα της έχει πάρει το μυαλό και όλο ο χρόνος της μέσα στη μέρα είναι αφιερωμένος σ’ εκείνη και το μεγάλωμά της.

Πρόσφατα, η ευτυχισμένη οικογένεια ταξίδεψε στη Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές. Εκμεταλλευόμενη τον ηλιόλουστο καιρό, λοιπόν, η Σάσα Μπάστα πήρε την κόρη της και πήγαν στη θάλασσα, όπου δεν έκαναν το πρώτο τους μπάνιο για την καλοκαιρινή σεζόν, αλλά έπαιξαν στην άμμο και η χαριτωμένη μπέμπα έβαλε τα ποδαράκια της για πρώτη φορά μέσα στο νερό.

Η στιγμή αποτυπώθηκε σε μια φωτογραφία, την οποία η Σάσα Μπάστα μοιράστηκε με τους τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, σχολιάζοντας: “Baby splash”. Τα likes και τα σχόλια από τους followers της, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

Read More

And More