Σάσα Σταμάτη: Δείπνο στο Κολωνάκι με τον Παύλο Βαρδινογιάννη! [pics]

Mπορεί η Σάσα Σταμάτη αυτή την περίοδο να έχει κάνει focus στην εκπομπή της και να ασχολείται πολλές ώρες με τα θέματά της αλλά πάντα βρίσκει χρόνο για τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Χθες βράδυ η παρουσιάστρια του Oh la la στον ΣΚΑΪ, βρέθηκε στο Κολωνάκι μαζί με τον Παύλο Βαρδινογιάννη. Η όμορφη παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας, δεν έχουν μιλήσει ποτέ ανοιχτά για τη σχέση τους αλλά το σίγουρο είναι ότι έχουν ο ένας μεγάλη αδυναμία στον άλλο και ο γνωστός επιχειρηματίας πάντα βγαίνει για φαγητό και ποτό με την Σάσα. Ο χρόνος και μόνο θα δείξει πως θα εξελιχθεί η σχέση τους.

Η Σάσα και ο Παύλος που όπως βλέπεις στη φωτογραφία είναι φανερά ανανεωμένος και αδυνατισμένος δείπνησαν χθες σε γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι και στην παρέα ήταν και η καλή του φίλη Γιασμίν! Ο επιχειρηματίας έμεινε αρκετές μέρες στην Αθήνα αφού θέλει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα παιδιά του που ζουν στην Ελλάδα με την μητέρα τους Τζίνα Αλιμόνου.

Η Σάσα πέρασε μια υπέροχη βραδιά ενώ λίγο μετά τις 12 η παρέα έφυγε από το εστιατόριο γιατί σήμερα θα έπρεπε  να ξυπνήσει νωρίς για να ετοιμάσει την εκπομπή της

 

Read More

And More