Σάσα Σταμάτη: Έφυγε για Αμερική – Θα περάσει το Πάσχα με τον Παύλο Βαρδινογιάννη και τα παιδιά του! Φωτογραφίες

Για την Αμερική και συγκεκριμένα το Κονέκτικατ πέταξε σήμερα το πρωί η Σάσα Σταμάτη. Η παρουσιάστρια του Oh lala, πρόκειται να περάσει τις γιορτές του Πάσχα στο σπίτι του Παύλου Βαρδινογιάννη και όπως όλα δείχνουν η σχέση  του γνωστού επιχειρηματία και της παρουσιάστριας γίνεται όλο και πιο στενή αλλά και πιο δυνατή. Ο επιχειρηματίας έχει ήδη κοντά του στο Κονέκτικατ τα 4 παιδιά του που απέκτησε από τον γάμο του με την Τζίνα Αλιμόνου. Ο επιχειρηματίας έχει τεράστια αδυναμία στα παιδιά του και παρά το γεγονός ότι ζει και εργάζεται στην Αμερική, έρχεται πολύ συχνά στην Ελλάδα για να τα δει και να περάσει χρόνο μαζί τους. Και τώρα το Πάσχα είναι πολύ χαρούμενος που θα το περάσει μαζί τους στο σπίτι του στο Κονέκτικατ.

Η Σάσα Σταμάτη αφού δεν θα έχει εκπομπή το Σαββατοκύριακο του Πάσχα, άδραξε την ευκαιρία να επισκεφθεί τον Παύλο και να περάσει τις γιορτές μαζί του. Οι δυο του περνούν μαζί πολύ καλά και προσπαθούν να βρίσκουν χρόνο να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου παρά τη μεγάλη χιλιομετρική απόσταση που τους χωρίζει.

Το TLIFE και ο Πέτρος Χόντος βρέθηκε στο αεροδρόμιο και απαθανάτισε την παρουσιάστρια την ώρα που έφθασε στο αεροδρόμιο, λίγη ώρα πριν την πτήση της για Αμερική.

Δες φωτογραφίες

Η Σάσα έφθασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος λίγο μετά τις 11 το πρωί φορώντας μαύρο παντελόνι λευκό t-shirt και μια εντυπωσιακή κίτρινη καπαρντίνα Celia Kritharioti 5226

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος /ndp

Read More

And More