Σάσα Σταμάτη: Η βόλτα στη Γλυφάδα με τη σύζυγο πασίγνωστου μπασκετμπολίστα – Φωτογραφίες

Σε μια χαλαρή βόλτα στην Γλυφάδα απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, τη Σάσα Σταμάτη μαζί με την σύζυγο του μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού Σακίλ ΜακΚίσικ, Μπέριλ ΜακΚίσικ.

Η γνωστή δημοσιογράφος σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, βρέθηκε στα νότια προάστια όπου συναντήθηκε με τη νεαρή καλλονή και απόλαυσαν μαζί τη βόλτα τους. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beril Mckissic (@berilmckissic)

H Μπέριλ ΜακΚίσικ και ο σύζυγός της, Σακίλ ΜακΚίσικ έχουν αποκτήσει μαζί και έναν γιο, ο οποίος μάλιστα γεννήθηκε στην Ελλάδα. 

Η ίδια μάλιστα, σε δήλωση που έκανε αποκλειστικά στο TLIFE, ανέφερε: «Είναι τόσο ξεχωριστό που βρίσκομαι στην Ελλάδα γιατί η προγιαγιά μου είναι από τη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω την Ελλάδα και νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου από τότε που ήρθαμε εδώ πριν από 4 χρόνια λόγω της καριέρας του συζύγου μου στον Ολυμπιακό. Η Ελλάδα θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας γιατί γέννησα τον γιο μου εδώ».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beril Mckissic (@berilmckissic)

Η Μπέριλ ΜακΚίσικ αναφέρθηκε και στη σχέση της με την Σάσα Σταμάτη, όπου παραδέχτηκε ότι περνούν αρκετό χρόνο μαζί ενώ συνεχώς την κάνει να γελάει.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More