Σάσα Σταμάτη: Ξανά στη Μύκονο για τα γενέθλια του καλού της φίλου Παύλου Βαρδινογιάννη! [pics]

Μπορεί να μην έχει φύγει ακόμα για διακοπές, ωστόσο, οι ολιγοήμερες καλοκαιρινές αποδράσεις της έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό.

Η Σάσα Σταμάτη ταξιδεύει συχνά το τελευταίο διάστημα στη Μύκονο, συνδυάζοντας δουλειά και διασκέδαση, με τον φωτογραφικό φακό να την απαθανατίζει σε διάφορες εξόδους της, τόσο μόνη, όσο και παρέα με αγαπημένα της πρόσωπα, μαζί με τα οποία απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βρέθηκε ξανά στο νησί των ανέμων, μόνο που αυτή τη φορά ο λόγος ήταν διαφορετικός. Ο καλός της φίλος Παύλος Βαρδινογιάννης γιόρτασε τα γενέθλια του με ένα κάλεσμα για λίγους και εκλεκτούς στο σπίτι του στο Καλό Λιβάδι κι εκείνη δεν θα μπορούσε να λείπει από δίπλα του.

Μία μέρα πριν τη μεγάλη βραδιά, η Σάσα απαθανατίστηκε σε έναν μοναχικό περίπατο για αγορές στα γραφικά Ματογιάννια, με look που έκλεψε τις εντυπώσεις. Φορώντας ένα μάξι φλοράλ φόρεμα, συνδυασμένο με πέδιλα και ψάθινη τσάντα, μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού η ψηλόλιγνη παρουσία της δύσκολα περνά απαρατήρητη.

Η Σάσα, ωστόσο, είχε την ευκαιρία να κάνει και τις βουτιές της σε κοσμική παραλία του νησιού, όπου και πάλι έκανε τον ανδρικό πληθυσμό να παραμιλά στη θέα του καλλίγραμμου κορμιού της. Με το μαύρο ιδιαίτερο μπικίνι που επέλεξε κατάφερε να ανεβάσει την θερμοκρασία στα ύψη, ενώ όταν αντιλήφθηκε τον φωτογράφο, όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε, αλλά χαμογέλασε πλατιά και τον χαιρέτησε καθώς έμπαινε για να κολυμπήσει στα καταγάλανα νερά.

H ξανθιά παρουσιάστρια αυτό το διάστημα βρίσκεται σε εργασιακό αναβρασμό, καθώς από σήμερα κυκλοφορεί η νέα καθημερινή εφημερίδα «ON time», στην οποία αρθρογραφεί, ενώ συνεχίζει και στα “Παραπολιτικά” με αποκλειστικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις που συζητιούνται. Μια ανάπαυλα, λοιπόν, ήταν ό,τι έπρεπε για εκείνη…

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More