Σάσα Σταμάτη: Ξέγνοιαστες στιγμές στην Μύκονο με καλή παρέα – Φωτογραφίες

Στην κοσμοπολίτικη Μύκονο επέλεξε να περάσει τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, η Σάσα Σταμάτη.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια γιόρτασε τον Δεκαπενταύγουστο στο Νησί των Ανέμων με καλή παρέα, λίγο πριν επιστρέψει στην πρωτεύουσα και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Σάσα Σταμάτη με άκρως καλοκαιρινό look στην Μύκονο, φορώντας ένα μοδάτο μαγιό της Σήλιας Κριθαριώτη και αξεσουάρ της Chiara Ferragni. Όπως ήταν επόμενο, η δημοσιογράφος μαγνήτισε τα βλέμματα με το καλλίγραμμο κορμί της!

Η Σάσα Σταμάτη βρίσκεται σε συζητήσεις για την παρουσίαση του Ελλάδα έχεις Ταλέντο στον Ant1. Μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν, η ίδια απολαμβάνει στο έπακρο το καλοκαίρι της!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164