Σάσα Σταμάτη: Με διαφορετικό look μέσα σε λίγες ώρες σε δυο events! Φωτογραφίες

Βραδιά με έντονα στοιχεία μόδας αλλά και μουσικής και προσφοράς η χθεσινή! Πολλοί ήταν οι celebrities που βρέθηκαν στο fashion event που έγινε προς τιμή του διάσημου σχεδιαστή μόδας John Varvatos που βρέθηκε στην Ελλάδα για προωθήσει τη νέα του συλλογή

Πενήντα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου ομώνυμου άλμπουμ των Led Zeppelin, ο σχεδιαστής John Varvatos συνεργάζεται με το συγκρότημα για τη δημιουργία μιας συλλογής, που γιορτάζει τη σημαντική αυτή επέτειο αποτυπώνοντας το μοναδικό επαναστατικό στίγμα των Led Zeppelin πάνω σε κομμάτια ιδιαίτερης σχεδιαστικής δεξιοτεχνίας.

Ανάμεσα στους καλεσμένους και η Σάσα Σταμάτη η οποία ετοιμάζεται για την εκπομπή της στο One, του Βαγγέλη Μαρινάκη. Η Σάσα συνάντησε τον ελληνικής καταγωγής διάσημο σχεδιαστή μόδας φορώντας μαύρο τζιν και t-shirt ενώ μετά την είδαμε με άλλο look στο Παλλάς όπου βρέθηκε για να παρακολουθήσει την ιδιαίτερη μουσική βραδιά “Με αγάπη για την Ελίζα”.

Οι Θεατρικές Σκηνές, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενάντια στην Κακοποίηση των Παιδιών, διοργάνωσαν χθες  Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019, μία ξεχωριστή μουσική βραδιά στο Θέατρο Παλλάς με τον Κωστή Μαραβέγια, τον Πάνο Μουζουράκη, την Μαρίζα Ρίζου και εκλεκτούς καλεσμένους έκπληξη. Όλα τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν στην ΕΛΙΖΑ-Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού που στέκεται δίπλα στα κακοποιημένα παιδιά σε όλη την Ελλάδα και την παρουσίαση έκανε η Μαρί Κωνσταντάτου

Η Σάσα λίγη ώρα μετά πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του TLIFE, με δημιουργία τσάντα και γόβες του Βασίλη Ζούλια, κάνοντας όπως βλέπεις μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση!

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

Read More

And More