Σάσα Σταμάτη: Το Πάσχα με τον Παύλο Βαρδινογιάννη και τα παιδιά του στην Αμερική [pics]

Σάσα Σταμάτη: Το Πάσχα με τον Παύλο Βαρδινογιάννη και τα παιδιά του στην Αμερική [pics] | tlife.gr

Ένα υπέροχο Πάσχα πέρασε στην Αμερική η Σάσα Σταμάτη. Η παρουσιάστρια του Oh la la γέμισε τις μπαταρίες της με εικόνες και  μνήμες και γύρισε χθες γεμάτη ενέργεια! Η Σάσα πέρασε πολύ όμορφα και μπορεί να μην δημοσίευσε στο site της εκπομπής καμία φωτογραφία με τον Παύλο Βαρδινογιάννη, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, οι δυο τους πέρασαν μοναδικές στιγμές ξεκούρασης. Έκαναν όμως και πολλές βόλτες αφού ο γνωστός επιχειρηματίας ήθελε να δείξει στη φιλοξενούμενή του όσο περισσότερα μέρη μπορούσε στο λίγο χρόνο που η Σάσα έμεινε στο Κονέκτικατ.

Βέβαια θα πρέπει να πούμε ότι οι πρωταγωνιστές στις βόλτες τους ήταν τα παιδιά του Παύλου που πέρασαν μαζί του τις ημέρες του Πάσχα. Ο γνωστός επιχειρηματίας λατρεύει τα παιδιά του και δεν μπόρεσε να τους χαλάσει κανένα χατήρι!Έτσι ο Παύλος και η φιλοξενούμενή πήγαν όπως θα δεις και στις παρακάτω φωτογραφίες, κυρίως στα μέρη όπου μπορούσαν να απασχοληθούν τα παιδιά!

Με τον μικρό Daniel από την Taiwan

A post shared by Oohlala (@oohlalaskai) on

https://www.instagram.com/p/BhZdtkaHt1B/?hl=el&taken-by=oohlalaskai

Στο Maritime Aquarium!

Με το χέρι στο… σαλάχι!

A post shared by Oohlala (@oohlalaskai) on

Χθες η παρουσιάστρια έφθασε στο αεροδρόμιο γεμάτη όμορφες εικόνες και με ανοιξιάτικο στυλ έτοιμη για δουλειά ενώ την επόμενη φορά που θα συναντηθεί με τον Παύλο θα είναι όταν εκείνος θα έρθει στην Ελλάδα, κάτι που θα γίνει πολύ σύντομα

READ more