Σάσα Σταμάτη: Πώς σχολιάζει το τηλεοπτικό διαζύγιο Γιώργου Λιάγκα και Δούκισσας Νομικού;

Την Σάσα Σταμάτη συνέντησε η κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και η δημοσιογράφος, Βίκυ Δέτσικα στην Αγία Αικατερίνη Μάνδρας, όπου βρισκόταν εκεί για τη βάπτιση του ανιψιού της.

Η γνωστή δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων σχολίασε τόσο την απρόσμενη αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό του ΑΝΤ1 όσο και το τέλος της φιλίας του Φώτη Σεργουλόπουλου με την Μαρία Μπακοδήμου.

«Συμβαίνουν αυτά στην τηλεόραση, όπως συμβαίνουν σε όλους τους χώρους. Το πιο βασικό σε μια εκπομπή και γενικά σε μια εργασία ή φιλία είναι να υπάρχει χημεία. Αν δεν υπάρχει χημεία, όσο πιο νωρίς το καταλάβεις τόσο καλύτερα είναι. Άλλωστε η Δούκισσα θα κάνει κάτι άλλο, από ότι έμαθα, που νομίζω ότι της πάει πιο πολύ και είναι περισσότερο στο στιλ της. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος σαρωτικός, δηλαδή πολύ δύσκολα μπορείς να ξεχωρίσεις δίπλα του, γιατί είναι και τόσα χρόνια, έχει εμπειρία, είναι πληθωρικός άνθρωπος».

«Οι δρόμοι της Μαρίας Μπακοδήμου και του Φώτη Σεργουλόπουλου έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό. Αυτοί ξέρουν καλύτερα. Εντάξει, δημοσιογράφοι είμαστε και θα το ρωτήσουμε και το καταλαβαίνω αυτό. Από κει και πέρα σημασία δεν έχουν οι ερωτήσεις αλλά έχουν οι απαντήσεις» συμπλήρωσε, ακόμα, η Σάσα Σταμάτη.

Η Σάσα Σταμάτη έγινε νονά

 

Μια πολύ ξεχωριστή ημέρα ήταν το Σάββατο 9/10 για τη Σάσα Σταμάτη, καθώς βάφτισε τον ανιψιό της, γεγονός που αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακους τους φίλους κάποια στιγμιότυπα από το μυστήριο και στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Πρώτη φορά νονά. Μια ιδιαίτερα συγκινητική μέρα για μένα καθώς έγινα «πνευματική μητέρα» του ανιψιού μου. Αυτός ο ευλογημένος τίτλος δεν αλλάζει ποτέ. Μικρέ μας άγγελε, να είσαι πάντα ευλογημένος και να ευχαριστιέσαι το όνομα που σου δώσαμε σήμερα. Στη ζωή κάποιος «φεύγει» κάποιος έρχεται. Ο πατέρας μου λεγόταν Γιάννης Σταμάτης και όταν γεννήθηκε ο Γιαννάκης μας μετά από λίγο καιρό έφυγε. Είναι ο φύλακας Άγγελός μας και σήμερα εκεί ψηλά που είναι θα χαμογελά που δώσαμε το όνομά του στο εγγόνι του».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sasa Stamati (@sasastamata)

Read More

And More