Σάσα Σταμάτη: Συνάντηση με την υφυπουργό Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου στο Ζάππειο! [pics]

Μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην Σάσα Σταμάτη και στα Παραπολιτικά πραγματοποίησε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου. Η συνάντησή τους έγινε στο Ζάππειο με την υφυπουργό να μιλά για το ευαίσθητο θέμα των υιοθεσιών, αλλά και όλα όσα βίωσε και εκείνη το τελευταίο διάστημα λόγω καραντίνας.

Μεταξύ άλλων, η Δόμνα Μιχαηλίδου μίλησε στην Σάσα Σταμάτη για το ρόλο της στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και τις άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής. H 32χρονη οικονομολόγος που από την ημέρα της ορκομωσίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω της όλα τα φωτογραφικά φλας, είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, με γεμάτο βιογραφικό, που έχει διατελέσει σύμβουλος Δημόσιας Υγείας της κυβέρνησης του Ιράν, ειδική συνεργάτιδα της αναπτυξιακής τράπεζας της Βραζιλίας, αλλά και του ΟΗΕ στην Ουγκάντα. Από το 2017 είναι σύμβουλος Μεταρρυθμίσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη και ένα από τα πρόσωπα που παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού.

Η Σάσα Σταμάτη και η Δόμνα Μιχαηλίδου  γνωρίστηκαν στο γάμο της Αναστασίας Καίσαρη, όπου η Δόμνα Μιχαηλίδου ήταν κουμπάρα (φορώντας μια εντυπωσιακή χρυσή τουαλέτα), έκαναν μια φιλική συζήτηση περπατώντας στο Ζάππειο και μίλησαν για όλους και για όλα.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More