Σάσα Σταμάτη: Συναντήθηκε με τη σύζυγο του Τούρκου μεγιστάνα, Ουνάλ Αϊσάλ στη Μύκονο

Τις καλοκαιρινές διακοπές της στο νησί των Ανέμων απολαμβάνει η σύζυγος του Τούρκου μεγιστάνα, Ουνάλ Αϊσάλ, Φανή Αϊσάλ. Η καταξιωμένη δημοσιογράφος έφτασε στη Μύκονο με μία πολυτελή θαλαμηγό, ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να επισκεφτεί το νησί και ο σύζυγός της, προκειμένου να βρίσκεται στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου.

Μπορεί, λοιπόν, ο σύζυγός της να απουσιάζει – προς το παρόν – από το πλευρό της, όμως εκεί βρίσκεται η Σάσα Σταμάτη, με την οποία η ίδια διατηρεί φιλική σχέση. Οι δυο γυναίκες γνωρίζονται πάνω από 20 χρόνια και πάντα η μία απολαμβάνει την παρέα της άλλης.

Ο Ουνάλ Αϊσάλ έχει δημιουργήσει τις δικές του επιχειρήσεις στην Τουρκία, ενώ έχει διατελέσει πρόεδρος της τουρκικής ομάδας Γαλατασαράι. Τόσο ο Ουνάλ Αϊσάλ όσο και η Φανή Αϊσάλ έχουν μεγάλη αδυναμία στη χώρα μας και την επισκέπτονται όσο πιο συχνά μπορούν. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Αλίν.

Παρά το κύρος του, το ζευγάρι προτιμά να κρατά πολύ χαμηλούς τόνους και να προστατεύει τη ζωή του από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που ενώ η Φανή Αϊσάλ είναι περιζήτητη για συνεντεύξεις, αποφεύγει να μιλά δημόσια. 

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Φανή Αϊσάλ μαζί με τη Σάσα Σταμάτη κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου. Οι δυο τους χάρηκαν την καλοκαιρινή έξοδο, ενώ χάρισαν ένα θερμό χαμόγελο στον φωτογράφο.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More