Σάσα Σταμάτη: Το δείπνο με τον Παύλο Βαρδινογιάννη και η βόλτα στη Γλυφάδα! [pics]

Όλο και πληθαίνουν οι κοινές έξοδοι της Σάσας Σταμάτη με τον Παύλο Βαρδινογιάννη και μπορεί η ίδια να μην το έχει παραδεχθεί αλλά σίγουρα η επαφή τους είναι κάτι παραπάνω από φιλική. Ο χρόνος όμως είναι αυτός, που θα δείξει πως τελικά θα εξελιχθεί!

Προς το παρόν η Σάσα και ο γνωστός επιχειρηματίας περνούν πολλές ώρες μαζί και περνούν καλά είτε πηγαίνοντας για καφεδάκι μόνοι τους είτε για δείπνο με καλούς τους φίλους. Ο Παύλος Βαρδινογιάννης, που ζει και εργάζεται στην Αμερική έρχεται συχνά στην Ελλάδα προκειμένου να δει τα παιδιά του, μετά το διαζύγιό του από την Τζίνα Αλιμόνου. Και μπορεί τα παιδιά του να είναι η πρώτη του προτεραιότητα αλλά πάντα βρίσκει χρόνο για τη Σάσα.

Την Παρασκευή το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE ο Παύλος και η Σάσα δείπνησαν στο Cappana στο Κολωνάκι αγαπημένο τους στέκι και στην παρέα ήταν οι αγαπημένοι τους φίλοι Γιασμίν και Χάρης Οικονομόπουλος. Η Σάσα ήταν πολύ σέξι φορώντας σούπερ μίνι και όσοι βρέθηκαν στο γνωστό εστιατόριο τους είδαν να περνούν μια υπέροχη βραδιά!

H Σάσα και ο Παύλος από την προηγούμενη έξοδό τους πριν λίγες ημέρες

Την Παρασκευή ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη δημοσιογράφο στη Γλυφάδα όπου είχε πάει για συνεντεύξεις με casual look και νέο στυλ στα μαλλιά. Η δημοσιογράφος πάντα επιλέγει με προσοχή το στυλ και τα ρούχα που θα φορέσει σε κάθε περίπτωση και πάντα ακούει τις προτάσεις της στυλίστριας και φίλης της Ειρήνης Βάσσου

Read More

And More