Σάσα Σταμάτη – Τρύφωνας Σαμαράς: Backstage φωτογράφιση από την τηλεοπτική τους συνάντηση [pics]

Εκείνη ίσως μια από τις πιο δυναμικές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης που δεν φοβάται να πει τη γνώμη της και να κριθεί γι’ αυτό. Εκείνος ένας από τους κορυφαίους επαγγελματίες στο είδος του που σίγουρα το χιούμορ του τον κάνει να ξεχωρίζει. Ο λόγος για την Σάσα Σταμάτη και τον Τρύφωνα Σαμαρά που συναντήθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή της Σάσας “Oh Lala” και όπως ήταν λογικό είπαν πολλά.

Τα λόγια του Τρύφωνα για την απώλεια της μητέρας του συγκίνησαν αφού όπως ο ίδιος ανέφερε δεν ξέρει και τι δεν θα έδινε για να την έχει εδώ. Ειδικότερα, αποκάλυψε: «Μόνο που θα σκεφτώ τη μητέρα μου κλαίω. Δεν ξέρω και τι δεν θα έδινα να την είχα εδώ. Δέθηκα με τη μάνα μου γύρω στα 30. Προσπαθούσα να της πω ότι την αγαπάω. Για τα προσωπικά μου ήξερε η μητέρα μου, αν και δεν ήθελε ποτέ να της λέει κάποιος για εμένα κακό. Να πουν ας πούμε κάτι για τη σεξουαλική μου ζωή. Οι μητέρες μας δεν μπορούν να δεχτούν κάποια πράγματα. Η μητέρα μου πάντα ήθελε να παντρευτώ και να κάνω παιδί. Εγώ δεν θέλω. Δεν το ένιωθα. Νομίζω αυτό πρέπει να το βιώσεις και να αγαπήσεις και τον άνθρωπο που θα είσαι μαζί και έτσι να γίνει το παιδί.

Νομίζω ότι οι γονείς δεν το αποδέχονται ποτέ. Αν έχεις κάποια διαφορετικότητα πρέπει ο γονιός να είναι πολύ μοντέρνος για να την αποδεχτεί. Είναι πολύ δύσκολο. Πάντα της έκανα διάφορα. Κουβαλούσα φίλους μου που ήταν αναρχικοί και έκανα πάρτυ μέσα στο σπίτι και έκαιγαν τα τσιγάρα τα παρκέ. Έναν άλλον φίλο μου τον είχα κλείσει μέσα στην ντουλάπα για να μην τον δει. Μετέπειτα έγινε τραβεστί αυτός. Της έκανα διάφορα τέτοια. Δεν ήμουν ατίθασος να κάνω διάφορα, αλλά ήμουν ζιζάνιο. Στο σχολείο πήγαινα με το ποδήλατο και το έβαζα μέσα στην τάξη. Ήμουν καπετάν φασαρίας. Θα σου αποκαλύψω ότι έχω τελειώσει την τρίτη Λυκείου, αλλά δεν έχω πάρει το απολυτήριο, γιατί χρωστάω ένα μάθημα, την αγωγή του πολίτη”.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τρύπωσε στα παρασκήνια της εκπομπής και σου εξασφάλισε υλικό από την συνάντησή τους.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω:

 

Read More

And More